Albergastraat 28

Albergastraat 28 - Volledig gemeubileerd bovenappartement aan de Albergastraat te Paramaribo Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Albergastraat 28

Volledig gemeubileerd bovenappartement aan de Albergastraat te Paramaribo Zuid

Objectcode: HW00644

€ 575 per maand

$ 626 per maand

SRD 24150 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 60 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Het appartement bevindt zich op een aantrekkelijke locatie op een ruim en groen perceel aan de Albergastraat, nabij de Gravenberchstraat. Alle denkbare voorzieningen zijn binnen een straal van 500 meter te bereiken. Alle delen van de stad zijn vanaf deze locatie binnen 10 minuten te bereiken.

Het appartement bevindt zich achter op het perceel, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn. De ruimte heeft een woonoppervlakte van 60 m², die is ingedeeld in een gezellige woonkamer met een praktisch ingerichte keuken en een balkon met uitzicht op de tuinzijde van het perceel en de aangrenzende percelen in de omgeving. De ruime slaapkamer is voorzien van een royaal bed en een airconditioner. In het centrale deel van het appartement bevinden zich de douche en het toilet, evenals een ruimte waarin de wasmachine en een koelkast zijn geplaatst.

Het appartement is comfortabel en direct beschikbaar onder goede en gunstige voorwaarden. De opgegeven prijs is inclusief nutsvoorzieningen, internet, tuinonderhoud en buurtbeveiliging.

Een uitermate geschikte accommodatie voor een koppel of een individuele bewoner.

U kunt gerust bellen voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Albergastraat 28 • Paramaribo Zuid • Paramaribo • Suriname