Arecapalmstraat 10

Arecapalmstraat 10 - Uitstekend onderhouden middenstandswoning in de Arecapalmstraat - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Arecapalmstraat 10

Uitstekend onderhouden middenstandswoning in de Arecapalmstraat

Objectcode: H0389B6

€ 750 per maand

$ 818 per maand

SRD 17775.75 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 160 m²
Perceelopp.: 553 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 1

Omschrijving

Gezellige woning in een veilige middenstandsbuurt. De woning ligt binnen het bereik van goede uitvalswegen naar het Centrum, Kwatta en de Leidingen, wat natuurlijk een belangrijk voordeel is voor het woon-werkverkeer. De directe omgeving kan omschreven worden als rustig, veilig en goed onderhouden. Eveneens is zichtbaar dat er kwalitatief goed gebouwd is in de omgeving, wat weer een goede indruk geeft van de buurt in zijn geheel.

De woning
De eerste impressie van de woning is door de keurig aangelegde en verzorgde tuin met aparte berging al uitnodigend om de overige staat van de woning te willen bezichtigen. Een belangrijk deel van de tuin is betegeld en verder voorzien van een laag schelpzand, waardoor het ondanks de vele verzorgde planten toch nog onderhoudsvriendelijk blijft. De woning is qua bouwoppervlakte en voorzieningen uitermate geschikt voor een klein gezin, een startend koppel of gepensioneerd echtpaar.

De praktische indeling van de woning met 3 slaapkamers, woonkamer met open keuken en terras, voelt comfortabel en gezellig aan. De efficiënt gebruikt vierkante meters woonoppervlakte met inbegrip van de garage en overige voorzieningen zoals dievenijzer, alarm, airco’s en automatische rolpoort maken deze woning voor de gestelde huurprijs toch wel zeer aantrekkelijk.

Samenvatting
Degelijke en zeer goed onderhouden huurwoning! De woning is net geschilderd en is vanwege de uitstekende onderhoudsstatus en voorzieningen direct te betrekken. Wilt u het zelf ervaren en beoordelen, belt u dan snel voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Arecapalmstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!