Arecapalmstraat 12

Arecapalmstraat 12 - Solide en direct te betrekken huurwoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Arecapalmstraat 12

Solide en direct te betrekken huurwoning

Objectcode: H0378B6

€ 525 per maand

$ 616 per maand

SRD 12443.025 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 169 m²
Perceelopp.: 550 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

De in goede staat verkerende woning kan direct betrokken worden. Alle basisvoorzieningen en aansluitingen zijn aanwezig. De woning is gebouwd op een opgehoogd, volledig omheind en goed onderhouden perceel langs een geasfalteerde weg. De rustige wijk waarin deze woning gebouwd is, is zowel voor het openbaar vervoer als via de verschillende verbindingswegen goed bereikbaar. Verschillende winkels, de Kwattamarkt en de Hermitage Mall zijn op relatief korte afstand te bereiken.

De woning met een bijna 170 m2 woonoppervlakte, heeft een standaardindeling met 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, bad-toilet en een was- annex berghok. Aan de voorzijde is er een ruim terras in L-vorm aangelegd met de handige keuzemogelijkheid om de auto inpandig te parkeren of op de oprit te plaatsen bij speciale gelegenheden wanneer er extra ruimte nodig is. Achter de woning bevindt zich een terras op de wind dat bereikbaar is via de hoofdslaapkamer. Ook aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruimte waarin de durotank en hydrofoor veilig en beschermd tegen de weersinvloeden geïnstalleerd zijn.

Heel opvallend bij deze woning is de goede positionering van het gebouw, waardoor er een royale tuin aan de achterzijde aanwezig is voor de tuinliefhebbers met groene vingers.

Samenvatting
Een solide ongemeubileerde huurwoning op een aangename en veilige locatie. Uitsluitend beschikbaar voor lange termijn huur. Neemt u snel contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Arecapalmstraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!