Arecapalmstraat 27A

Arecapalmstraat 27A - Een nette gemeubileerde woning in een prettige woonomgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Arecapalmstraat 27A

Een nette gemeubileerde woning in een prettige woonomgeving

Objectcode: H0445B6

€ 550 per maand

$ 590 per maand

SRD 20027.15 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 540 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Dit huurhuis is gelegen te Uitvlugt 2 in een veilige middenstandsbuurt en een prettige en rustige omgeving. Ook met het oog op de verkeersdrukte in voornamelijk de ochtenduren is deze woning gunstig gelegen met uitvalswegen naar de Kwattaweg en de Commissaris Weythingweg.

De woning
De eerste indruk die men krijgt is een keurig onderhouden hoogbouw woning op een netjes onderhouden erf dat voorzien is van een laag schelpzand. Het terrein is geheel omrasterd, waardoor kinderen veilig op het erf kunnen spelen en eventueel ook huisdieren vrij erop kunnen rondlopen. Het erf kan betreden worden via een verhard looppad dat langs een bezoekerspoort leidt naar de buitentrap van de woning en van waaruit het voorbalkon opgegaan kan worden. Hiernaast is er een verharde oprit die vanuit de straat via een ijzeren poort doorloopt naar het onderhuis, die genoeg ruimte biedt voor het parkeren van 2 personenauto’s.

De woning bestaat uit 2 woonlagen en is zeer praktisch ingericht.
Vanuit de garage geeft een goed beveiligde deur toegang tot de benedenwoning waar de keuken, de eetkamer en een bad en toiletruimte zijn. Een houten binnentrap leidt naar de bovenverdieping, waar zich 3 slaapkamers een ruime woonkamer en een van elkaar gescheiden badkamer en toilet bevinden. Vanuit de woonkamer komt men terecht op het voorbalkon. De vloeren van de benedenwoning, het balkon en beide toiletruimten zijn betegeld en de rest van de bovenwoning heeft een mooie houten parketvloer. Aan de achterzijde van het benedenhuis is er een bergingsruimte.

Lees verder...

Bij deze woning is er extra aandacht besteed aan beveiliging tegen inbraak; alle ramen, toegangsdeuren en buitentrappoort zijn voorzien van dievenijzer en bij de binnentrap is een metalen tussendeur geplaatst als extra beveiliging naar de bovenverdieping toe. Ook is er een aansluiting bij een lokaal security bedrijf voorzien en is de woning tegen brand verzekerd. Overige voorzieningen zijn een hydrofooraansluiting , boiler, glasvezel internetaansluiting en airco’s.

Dit huis wordt gemeubileerd verhuurd voor een minimale huurperiode van één jaar en de huurprijs is 550 Euro per maand. Kosten voor stroom, water en beveiliging komen ten laste van de huurder.

Samenvatting
Bent u als startend koppel of voor uw gezin op zoek naar een degelijke, goed onderhouden en gemeubileerde woning in een prettige woonomgeving? Neem dan vandaag nog contact op met de makelaar voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Arecapalmlaan • Uitvlugt 2 • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!