Asraweg 91

Asraweg 91 - Ruime gemeubileerde woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Asraweg 91

Ruime gemeubileerde woning

Objectcode: H0417B6

€ 800 per maand

$ 870 per maand

SRD 18960.8 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 405 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Ruime en compleet gemeubileerde woning te huur. Slechts enkele zijstraten verwijderd vanuit de 4e Rijweg in de doodlopende straat, de Asraweg. Het betreft de laatste woning aan het eind van de straat. De eerste indruk is een goed onderhouden woning met een onderhoudsvriendelijke tuin. Rechtsvoor is een ruime carport die geschikt is om 2 voertuigen te bergen. Linksvoor is een groot inpandig open terras welke beveiligd is met hekwerk. De voorkant van de woning is comfortabel gericht op het noordoosten waardoor het ruime en overdekte terras een uitstekende plek is om de dag door te brengen in een beschutte en goed geventileerde open ruimte.

Bij binnenkomst van de woning wordt al snel duidelijk dat de uitstraling aan de buitenzijde in lijn is met de binnenzijde. De woning is compleet en verzorgd. Een ruime gemeubileerde living met open keuken die voorzien is van alle benodigde keukenapparatuur en accessoires. Vanuit de woonkamer door de hal bereikt u de 5 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met eigen douche-toilet ook nog beschikt over een walk-in closet. Deze w.i.c. is bijna volledig voorzien van legplanken waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte. Net als de hoofdslaapkamer zijn de andere kamers ook voorzien van airco’s, nieuwe bedden en matrassen. De overige slaapkamers hebben een gemeenschappelijk douche-toilet. Verder is er nog een handige inpandige bergruimte, waarin eveneens heel praktisch legplanken geïnstalleerd zijn voor het efficiënt bergen van allerhande zaken. Overigens bevindt zich buiten de woning aan de achterzijde ook nog een berging- annex installatieruimte.

Lees verder...

Aan de achterzijde van de woning is een terras ter breedte van de woning. Aan het eind van dit terras is een ruimte gecreëerd met een scheidingsmuur wat heel praktisch gebruikt kan worden als wasruimte. Hiervoor zijn al de aansluitingen en afvoer geïnstalleerd.

De locatie van de woning is goed bereikbaar aan de rand van de stad en dus buiten de stadsdrukte. Het betreft dan ook een rustige en prettige woonomgeving.

Het algemene oordeel is dat het een goed verzorgde woning betreft, die alle voorzieningen heeft. Het is slechts een kwestie van het installeren van uw persoonlijk spullen en vervolgens voor lange termijn (o.b.v. minimaal 1 jaar, bij voorkeur een meerjarig contract) dit object kunnen huren voor een uitstekende prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Asraweg • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!