Atjehweg 41

Atjehweg 41 - Leuke gemeubileerde woning te Tamansari, Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Atjehweg 41

Leuke gemeubileerde woning te Tamansari, Commewijne

Objectcode: H0454B6

€ 375 per maand

$ 401 per maand

SRD 15750 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 726 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Huurwoning te Commewijne!

Ontdek deze ruime huurwoning, gelegen te Tamansari aan de Atjehweg, te bereiken via de Makassarweg, een zijstraat van de Oost- West verbinding. Deze woning biedt een perfect combinatie van rust, natuur en comfort. De woning beschikt over drie slaapkamers, een binnen- en buiten keuken, een woonkamer, een tuin en een garage.

De woning is volledig gemeubileerd en uitgerust met voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Het beschikt over airconditioning, warm water etc.. Ook heeft u een ruim voorerf.

De locatie van deze woning is in een rustige en veilige buurt, dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals supermarkten, de bekende eetstandjes van Commewijne en openbaar vervoer.

Bent u op zoek naar een ruime en moderne huurwoning in Commewijne, dan is deze woning een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf wat deze woning te bieden heeft!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Atjehweg • Tamansari • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!