Aukalaan 1 Hk Via Bellalaan

Aukalaan 1 Hk Via Bellalaan - Geschikt als woonhuis of bedrijfspand - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aukalaan 1 Hk Via Bellalaan

Geschikt als woonhuis of bedrijfspand

Objectcode: H0369B6

$ 1.250 per maand

€ 1,184 per maand

SRD 26903.75 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 1400 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Geschikt als woonhuis/bedrijfspand.

De ruimte
Deze woning staat aan de Aukalaan op nummer 1, op een terrein van maar liefst 1400 m².

Goed onderhouden hoogbouwwoning gelegen te Uitvlugt; een huis uit de tijden van weleer die een grondige moderne update heeft gehad. Deze woning staat bekend als het type Bruynzeel oftewel een neuten woning. Een woning die gebouwd is op betonnen pilaren en daardoor een geweldige open ruimte heeft onder de woning. Ideaal voor de warme tropen om in de middag rustig te vertoeven onder de woning en daar te genieten van de schaduw en koele bries. Bruynzeelwoningen hebben behalve de open ruimte onder de woning ook een aantal kamervertrekken. Bij deze woning is er een ruimte die kan dienen als studio/appartement. De ruimte onder de woning is dusdanig van opzet dat je er gemakkelijk een appartement met keuken en slaapkamer van kan maken, voor de rest voldoende ruimte voor auto’s en een leuke zit plek.

De 1ste verdieping van de woning die dienst doet als de werkelijke woning is te bereiken via twee buitentrappen die uitkomt op het ruime voorbalkon en via de andere deur in de keuken. Vanaf het voorbalkon kijk je uit over de straten en de grote tuin. Het betreft een heerlijke gemoedelijke buurt. Vanuit het balkon krijg je toegang tot de ruime woonkamer. De semi open keuken is recent nog vernieuwd net als alle sanitaire ruimten. Deze keuken heeft een dubbele wasbak, inbouw oven met microwave en een ingebouwde kookplaat; het betreft een fraaie keuken gebouwd met structuur MDF-platen. De 4 slaapkamers en bad en toilet zijn te bereiken via de gang, maar drie hiervan zijn ook bereikbaar via het voorbalkon.

Voorzieningen
110/220v, warm water, en internet aanwezig

Maak gauw contact voor een bezichtiging. Onze minimale huurperiode is 12 maanden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Aukalaan hk Via Bellalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!