fbpx
Brahmstraat 7

Brahmstraat 7

Brahmstraat 7 - Leuke huurwoning in Paramaribo-Noord! Per 1 april 2020 beschikbaar. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Brahmstraat 7

Leuke huurwoning in Paramaribo-Noord! Per 1 april 2020 beschikbaar.

€ 750 per maand

$ 810 per maand

SRD 6,042 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 375 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

In een centrale ligging in Paramaribo-Noord waar veel bedrijvigheid is, staat deze laagbouwwoning. Deze staat op een terrein van 375 m² dat is omrasterd met een stenen schutting en aan de voorzijde met sierhekwerk. Via een kleine poort heeft u toegang tot het perceel; het is deels betegeld en deels opgevuld met steenslag.

Via de hoofdingang komt u terecht in de ruime woonkamer met veel lichtinval door de glazen pui. Deze vormt de scheiding tussen de woonkamer en het achterbalkon dat voorzien is van diefijzers. U kunt ook via de gesloten garage die ruimte biedt voor twee auto’s, in de keuken komen. In de eigentijdse, mooie open keuken vindt u moderne kasten, een eettafel met 4 stoelen en een keramische kookplaat.

Er zijn drie slaapkamers aanwezig; een masterroom met een eigen modern ligbad, toilet, wastafel en twee slaapkamers met een gedeelde bad- en toiletruimte.

Voorzieningen
De woning is voorzien van diefijzers, alarm & camera installatie, koud en warm water, 110/220V, airco’s en telefoon-/internetaansluiting. Hier is ook buurtbeveiliging aanwezig.

Samenvatting
Deze woning is per 1 april 2020 beschikbaar en wordt u ongemeubileerd aangeboden voor € 750,- , exclusief nutsvoorzieningen.

Let wel: Onze huurcontracten worden minimaal gesloten voor één jaar.

Brahmstraat 7

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Brahmsstraat • Maretraite 3 • Paramaribo • Suriname