Bredelaan Zuid 28, Lake Village

Bredelaan Zuid 28, Lake Village - Huurwoning in gated community - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bredelaan Zuid 28, Lake Village

Huurwoning in gated community

Objectcode: H0368B6

$ 1.500 per maand

€ 1,279 per maand

SRD 32284.5 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 300 m²
Woonlagen: 5
Kamers: 2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Wonen in een rustige en veilige omgeving.

De ruimte
Aangenaam en comfortabel wonen kan zeker in deze woning te Lake Village. Deze gated community is te bereiken via de Aquariusstraat, omgeving Kwatta. Het project heeft 24 uur bewaking, heeft een mooi meer en wordt goed onderhouden.

Op het project staat de woning aan de Bredelaan Zuid op nummer 28. De woning kunt u betreden vanuit de garage of vanuit de voordeur. De indeling ziet er verder als volgt uit; een ruime woonruimte en grote houten open keuken. De bijzondere en ruime houten keuken staat centraal in deze ruimte en is een pluspunt voor de mensen die graag bezig zijn in de keuken. Vanuit de woonruimte kunt u naar de gang met de drie slaapvertrekken en tweemaal bad en toilet. Een van de slaapkamers heeft daaraan gekoppeld een extra kamer die zeer geschikt is als babykamer of kantoor. De woning heeft nog een terras, berging en washok. Met de betegelde straten en het mooie meer is het een veilige en gezellige buurt om te spelen, fietsen en te sporten voor groot en klein. De woning krijgt momenteel binnenin een schilderbeurt en wordt fris en keurig opgeleverd aan de nieuwe huurder.

Het terrein is volledig tot ontwikkeling gebracht met een inrit, paden en een tuin. Het grotere deel is betegeld, maar zowel aan de voor- als de achterzijde is er een zandgedeelte. De tuinliefhebbers hebben de vrijheid dit verder naar smaak aan te kleden en in te richten.

Maak gauw contact voor een bezichtiging. Onze minimale huurperiode is 12 maanden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bredelaan Zuid • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!