blank

Bredelaan Zuid 31 – Lake Village

Bredelaan Zuid 31 - Lake Village

Luxe Gemeubileerde Woning in LAKE VILLAGE , een besloten woongemeenschap ten noorden van de rijweg naar Kwatta

Objectcode: HW00773

$ 2.000 USD

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Villa Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 988 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

De laatste jaren worden diverse woondomeinen ontwikkeld waarvan een zekere mate van afscherming een kenmerkende eigenschap is en binnen het woondomein aanvullende voorzieningen exclusief bestemd zijn voor de bewoners.

Het verkavelingsproject naam LAKE VILLAGE, is hier een goed voorbeeld van. Het is een een exclusief woondomein dat luxe wonen combineert met natuur en ontspanning. De bouwkavels zijn gesitueerd rondom een prachtig uitgestrekt meer waar de plek zijn naam aan ontleend.

Het is gelegen ten noorden van de rijweg naar Kwatta, aan het einde van de daaraan parallel lopende Aquariusstraat en biedt een unieke leefomgeving waar comfort en veiligheid samenkomen.
Wij presenteren met trots een prachtige luxewoning voor verhuur, gelegen aan de Bredelaan Zuid no 31, een van de ontsluitingswegen van dit exclusieve domein.

Kenmerken van de Woning:
• Locatie en Terrein: De woning is gelegen op een ruim perceel van circa 1000 m², omgeven door ommuring aan drie zijden en voorzien van een stevig hekwerk aan de voorzijde. Toegang tot het terrein is mogelijk via een beveiligde automatische schuifpoort. Langs de straatzijde strekt zich een met gekleurde straattegels verhard trottoir uit, met een wachthuisje linksvoor.
• Buitenruimte: De achtertuin is smaakvol aangelegd met een kunstgrasmat voor een keurig uitzicht. Een apart buitengebouw dient als praktische opbergruimte voor diverse benodigdheden.
• Interieur: Betreed de woning via een massief houten voordeur en stap in de ruime 'living', waar een groen geverfde keuken pronkt met moderne rvs-apparatuur. De keuken biedt directe toegang tot een knusse eethoek, met een uitkijk op de achtertuin en een naadloze overgang naar het achterterras.
• Slaapvertrekken: Achter een scheidingswand bevinden zich drie comfortabele slaapvertrekken, inclusief een weelderige master bedroom met een royale walk-in closet en een moderne badkamer. Twee extra slaapkamers delen een fraai vormgegeven badkamer.
• Garage en Voorzieningen: De woning beschikt over een ruime, gesloten garage met twee elektronische rolpoorten, geschikt voor het parkeren van twee SUV-auto's. Een binnendeur leidt naar de binnen berging/ washok. Voorzieningen zijn omvangrijk en omvatten airconditioning, 220/110V elektriciteitsaansluiting, warm water, wifi, dievenijzer voor de ramen, een stevige traliewerkpoort voor het achterterras en 24/7 beveiliging binnen de gated community.

Lees verder...

Huurdetails:
• De woning wordt gemeubileerd verhuurd tegen een maandelijkse huurprijs van 2.000 USD.
• Maandelijkse kosten voor verbruik van elektriciteit, water en internet zijn voor kosten van de huurder
• Contractduur: minimaal 1 jaar
• Huisdieren: Op aanvraag.

Kortom: een luxewoning in een unieke omgeving, waar eigenlijk op het gebied van woonplezier weinig tot niets meer te wensen valt. Volledig afgesloten van het stadse rumoer en toch nauwelijks enkele autominuten verwijderd van de winkels en andere diensten aan de drukke Kwattaweg.

Bent u op zoek naar een comfortabele woning in een rustige en goed beveiligde omgeving?
Maakt u dan nu contact met de makelaar voor een afspraak voor bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bredelaan Zuid 31 - Lake Village • Kwatta • Paramaribo • Suriname