Canadastraat 7

Canadastraat 7 - Mooi appartement met zwembad - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Canadastraat 7

Mooi appartement met zwembad

Objectcode: H0418B6

€ 1.100 per maand

$ 1,157 per maand

SRD 26071.1 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ja
Woonopp.: 80 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers 1

Omschrijving

Mooi appartement voorzien van alle gerieven.

Appartement
Prachtig twee slaapkamer appartement voorzien van alle gerieven. Dit appartement is via de Ringweg of via de Kwattaweg makkelijk bereikbaar. Het is gelegen aan een geasfalteerde weg en bevindt zich niet ver van de binnenstad.

Als u bij de oprit aankomt is er parkeergelegenheid voor twee (2) auto's. Het appartement bevindt zich aan de achterzijde van de woning. U loopt een trapje op en komt u bij een mooi optrek met zwembad, cabana & buiten toilet.

Als u het appartement binnenloopt, bevindt zich aan de linkerzijde de woonkamer en openkeuken die van alle gemakken is voorzien zoals vaatwasmachine, magnetron, kookplaat etc. Via de woonkamer komt tevens op uw eigen achterterras. Naast de woonkamer bevindt zich de douche en toilet, welke keurig is onderhouden. Via de gang loopt u naar de slaapkamers; beide slaapkamers zijn voorzien van een walk-in closet.

Dit prachtig appartement is geheel gemeubileerd, en tevens voorzien van nutsvoorzieningen waaronder warm-en koud water. Het zwembad en de cabana maken het geheel zeer aantrekkelijk.

Lees verder...

In de nabije omgeving zijn: International Mall of Suriname, ziekenhuizen, drogisterijen, restaurants & goed voorziene supermarkten. Het appartement is per direct beschikbaar, voor een minimale duur van twaalf (12) maanden. De huur is EXCLUSIEF nutsvoorzieningen.

Spreekt dit prachtig appartement u aan? Schroom niet en neem snel contact met ons op voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Canadastraat • Beni's Park • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!