blank

Cassialaan 69

Cassialaan 69 - Prachtige Gemeubileerde Woning te Huur aan de Cassialaan in Houttuin, district Wanica ! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cassialaan 69

Prachtige Gemeubileerde Woning te Huur aan de Cassialaan in Houttuin, district Wanica !

Objectcode: HW00910

€ 750 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 225 m²
Perceelopp.: 3749 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 3

Omschrijving

In Houttuin in het district Wanica, wordt een moderne laagbouw stenen woning te huur aangeboden.
De woning bevindt zich op een ruim hoekperceel van ca 4000m².aan de Flamboyantlaan en de Cassialaan. De huurwoning ligt aan de Cassialaan 69 en de eigenaar resideert in een naastgelegen woning aan de Flamboyantlaan.

De Cassialaan staat bekend als een van de hoofdwegen van Houttuin. Deze geasfalteerde weg biedt eenvoudige toegang tot nabijgelegen voorzieningen en vormt daarnaast een rustige en veilige omgeving voor bewoners. De buurt is ideaal voor wie op zoek is naar een vredige woonomgeving, weg van de drukte van de stad.

De goed onderhouden tuin is prachtig aangelegd met fruitbomen en sierplanten en een hekwerk aan de straatzijde draagt zorg voor een veilige woonomgeving. Ondanks het gedeelde perceel behoudt elke woning zijn eigen privacy, dankzij de ruime opzet en de natuurlijke begroeiing die als buffer fungeert tussen de woningen. Ook heeft de woning een eigen toegangspoort

De volledig gemeubileerde en gestoffeerde woning beschikt over alle moderne gemakken, waaronder:
• Drie comfortabele slaapkamers, inclusief een luxueuze master suite
• Een aparte badkamer en toiletruimte
• Een ruime open keuken die grenst aan een royale woonkamer
• Een praktisch washok en een gastentoilet
• Een indoorgarage met elektrische roldeur voor gemakkelijke toegang
• Een ruim L-vormig voorterras om buiten te ontspannen

Lees verder...

Met hoogwaardige materialen zoals massief houten deuren, moderne keukenfaciliteiten en fraai betegelde vloeren, biedt de woning een eigentijdse en comfortabele leefomgeving. De kamers zijn fris geschilderd in verschillende kleuren, wat een eigentijdse uitstraling geeft

Voorzieningen zoals airconditioning, een hydrofoor en boiler dragen bij aan het gemak van het dagelijks leven. Ook is gelet op goede beveiligingsvoorzieningen waaronder een stevige tussendeur vanuit de keuken naar de garage en in geval van nood heeft de woning 2 achteruitgangen; een achterdeur vanuit de gang langs de slaapkamers en een achterdeur vanuit de garage. Als extra geruststelling is er tevens een camerabewakingssysteem bij de woning ingesteld.

Vanwege de gedeelde ruimte zonder erfafscheiding kunnen we helaas geen loslopende huisdieren zoals honden accommoderen.

Conclusie: Deze unieke woning biedt het beste van twee werelden: een centrale ligging nabij voorzieningen en een vredige landelijke omgeving op een ruim perceel. Ontdek de charme van rustig wonen in Houttuin en maak van deze woning uw nieuwe thuis. Voor meer informatie over beschikbaarheid, huurvoorwaarden en bezichtigingen kunt u contact opnemen met de makelaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Cassialaan 69 - Houttuin • Houttuin • Wanica • Suriname