Columbiastraat

Columbiastraat - Laagbouwwoning gebouwd onder architectuur, modern en cosy. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Columbiastraat

Laagbouwwoning gebouwd onder architectuur, modern en cosy.

Objectcode: H0365B6

$ 1.100 per maand

€ 0.927 per maand

SRD 23.546 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 331 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Modern fully furnished huurhuis, gelegen te Beni's Park, aan de Columbiastraat.

Deze moderne laagbouwwoning is voorzien van alle gemakken. De woning is gebouwd in 2017 waarbij gedacht is aan alle details voor optimaal woongenot. De woning staat op een terrein van 331m² en is dusdanig gebouwd erop dat er rondom de woning toch ruimte is voor terrassen en zitgelegenheid in de aangelegde tuin.

De tuin bestaat uit nette bestrating met grind en sierplanten. Aan de voorzijde van de woning heeft u een pergola met daaronder dubbele parkeerplaats. Vanwege privacy is de woning zodanig geplaatst en ingericht dat u geen inkijk vanuit de straat heeft. Vanuit de parkeerplek krijgt u toegang tot de centrale hal van de woning en het berghok waar de hydrofoor en durotank zich bevinden.

Lees verder...

Als u de woning binnenloopt, ziet u gelijk aan uw rechterhand de laundry waar de wasmachine en wasdroger staan. Langs de fraaie brede hal met veel lichtinval loopt u langs de eerste masterroom en aan uw rechterhand de open keuken met woonkamer.

De keuken is gemaakt van watervast MDF met softclose sluiting en granieten blad met dubbele spoelbak. De keuken komt uit in de woonkamer waar u zowel aan de rechter- als linkerzijde een brede schuifpui heeft die toegang geven tot de buitenterrassen. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 een masterroom is en achterin heeft u twee slaapkamers die samen een badkamer en toilet delen. De masterroom heeft een eigen walk-in closet en eigen badkamer en toilet.

De woning is centraal gelegen te Beni’s Park.

Voorzieningen
De woning is verder voorzien van fully airco (carrier) in alle kamers, een gesloten camera- en alarmsysteem en internetaansluiting. Voor de rest is alles modern gebouwd en het dak is zelfs geïsoleerd. De ramen zijn van Alupro met ingebouwd dievenijzer. Kortom, de kenner weet dat in deze woning geld is geïnvesteerd.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een kleine starterswoning die centraal gelegen, veilig en kwalitatief gebouwd is? Dan is deze zeker de moeite waard.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Columbiastraat • Beni's Park • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!