Devikastraat west 14

Devikastraat west 14 - Standaard woning op 40 minuten afstand van de stad. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Devikastraat west 14

Standaard woning op 40 minuten afstand van de stad.

Objectcode: H0411B6

€ 400 per maand

$ 417 per maand

SRD 9480.4 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 406 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

De woning
Met deze woning kunnen we twee kanten op: hij is te koop, maar ook te huur, precies wat je nodig hebt om te beginnen. Voor een lager budget woning en een doe-het-zelver zal deze woning een goede uitkomst zijn.

De indeling van de woning: een voorterras, garage voor één auto en als je binnenkomt de woonkamer met een open keuken, iets wat verouderd.

Het slaapgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning die over 3 slaapkamers beschikt, ook aan de achterkant van de woning heb je een achterterras en een washok.

De woning heeft een zadeldak met aan de voorzijde opgesplitst in drie delen. De omgeving is rustig in de woonwijk van het Jiboth project. Wat deze woning gelijk nodig heeft is een schilderbeurt en een nieuwe keuken. Verder naar eigen inzichten wat aanpassingen en je kan het zo gek maken als je zelf wilt naar gelang jouw budget het toelaat. Als het schilderen van de woning is geschied en de keuken is aangepakt zal deze een facelift aan de woning geven.

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel is 14 meter en diepte 29 meter. Links, rechts en van achter grenst de woning aan een bebouwd perceel.

Voorzieningen
Water en elektra (110v) zijn aanwezig.

Samenvatting
Met wat kleine aanpassingen kan dit huis worden omgezet naar de huidige standaarden voor prettig wonen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Devikastraat west • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!