fbpx
Dolomietstraat 18

Dolomietstraat 18

Dolomietstraat 18 - Een woning om u echt thuis te voelen, modern en voorzien van alle gemakken. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Dolomietstraat 18

Een woning om u echt thuis te voelen, modern en voorzien van alle gemakken.

$ 1.650 per maand

€ 1.459 per maand

SRD 12.306 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Volledig
Woonopp.: 205 m²
Perceelopp.: 650 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

Dit huurhuis is gelegen te Noord in een prettige omgeving, een moderne woning, fris en voorzien van alle bedenkbare comfort en prachtig gemeubileerd.

De woning
Een woning met 2 slaapkamers, smaakvol ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. Alle vloeren in deze woning zijn van smaakvol warm hout wat prachtig accentueert met het aanwezige meubilair.

De woonkamer is ruim en heeft een open keuken met een L-keukenblok met granietenblad voorzien van alle gemakken. Opvallend is het zeer ruime balkon waar de wind heerlijk waait en goed vertoeven is. Vanuit de master room met ingebouwde kledingkasten krijgt u via de brede schuifpui direct toegang tot het ruime achterbalkon.

Aan de voorzijde van de woning (Kalksteenstraat) is een balkon met een lounge set, erg gemakkelijk als u van het buitenleven houdt en altijd ergens een plekje in de schaduw wilt hebben, hoe de zon ook draait.

Vanaf de Dolomietstraat kunt u veilig de garage binnenrijden vanwaar u toegang krijgt tot de woning. De garage is beschikbaar voor slechts 1 auto, echter is er een automatische schuifpoort waarmee u toegang krijgt tot de betegelde binnenplaats waar u een boot of meerdere voertuigen kunt parkeren.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein betreft een ruim hoekperceel, gelegen op de hoek van de Dolomiet- en Kalksteenstraat, centraal op Noord vlakbij de Jozef Israelstraat.

Voorzieningen
Warm en koud water, airco en 3 fase stroom, alarm installatie, volledig gemeubileerd en ready to go. Een extra bijkomstigheid is de back-up generator als de stroom uitvalt; u hoeft dus nooit in het donker te zitten bij de lastige stroom fluctuaties in Suriname.

Samenvatting
Bent u een expat in Suriname voor een lange of korte tijd, dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen. Comfortabel en gemakkelijk in de buurt voorzien van alle voorzieningen en gelegenheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Dolomietstraat 18

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Dolomietstraat • Maretraite 5 • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!