fbpx
Flamboyantstraat 4

Flamboyantstraat 4

Flamboyantstraat 4 - Gemeubileerde studio voor een redelijke all-in-prijs. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Flamboyantstraat 4

Gemeubileerde studio voor een redelijke all-in-prijs.

€ 275 per maand

$ 312 per maand

SRD 2,327 per maand


Status: Te huur
Type: Appartement Gemeubileerd: volledig
Woonopp.: 60 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Op dit appartementencomplex verhuren wij drie volledig gemeubileerde appartementen. Twee van de appartementen bestaan uit een slaapkamer, een keuken, een bad en toilet. Het ander appartement ziet er om en bij hetzelfde uit maar heeft nog een balkonnetje bij en scheelt een beetje in de prijs. De huurprijs is inclusief stroom, water en Wi-Fi. Er is een gezamenlijk washok waar iedereen gebruik van kan maken. Parkeergelegenheid bestaat er ook voor iedere huurder.

Appartement 1: €275

Appartement 2: €275

Appartement 3: €300 (Verhuurd)

Onze huurcontracten worden minimaal gesloten voor één jaar.

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager tenminste 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

Alicia Chin A Foeng

+597 493 497

+597 717 6125

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Flamboyantstraat 4 • Zorg en Hoop • Paramaribo • Suriname