blank

Fresolaan 26

Fresolaan 26 - Wonen in een gated community? - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Fresolaan 26

Wonen in een gated community?

Objectcode: HW00766

$ 1.850 USD

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 280 m²
Perceelopp.: 1200 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Dit aantrekkelijke huurhuis bevindt zich in Uitvlugt, te midden van een exclusieve high-end omgeving, waar frisheid en ongeëvenaard comfort samenkomen voor een uitmuntende woonervaring.
De woning is gelegen in een beveiligde gated community, met de enige toegang naast de RB Bank aan de Kernkampweg.

Een royale garage biedt ruimte voor twee auto's en dient als entree naar de woonkamer, direct gevolgd door de keuken. Vanuit de woonkamer kijkt men uit op de straat, terwijl de keuken een schilderachtig uitzicht biedt op de achtertuin. Het aangrenzende achterterras vanuit de keuken nodigt uit tot ontspanning. De woning herbergt drie slaapkamers, waarbij de master bedroom uitzicht biedt op de straat en beschikt over een eigen badkamer en toilet. Via de gang bereikt men de andere twee slaapkamers, die een gemeenschappelijke badkamer en toilet delen.

De woning wordt ongemeubileerd verhuurd, waardoor er voldoende ruimte is voor eigen meubilair, zodat bewoners optimaal kunnen genieten van de sfeervolle omgeving en rust.
Een ruim perceel van meer dan 1200m², volledig omheind en voorzien van een automatishe rolpoort, het terrein biedt een weelderige buitenruimte.
Alle benodigde nutsvoorzieningen zijn aanwezig, inclusief airconditioning, zowel 110V als 220V elektriciteit, telefoon, internet en een geavanceerd alarmsysteem.

Deze woning biedt niet alleen een uiterst aangename woonervaring, maar bevindt zich tevens in een goed beveiligde omgeving, waar rust en luxe hand in hand gaan. Een ideale setting om volop van het leven te genieten.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Fresolaan 26 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname