George Hindoristraat 5

George Hindoristraat 5 - Gedeeltelijk gemeubileerde woning in een rustige woonwijk - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

George Hindoristraat 5

Gedeeltelijk gemeubileerde woning in een rustige woonwijk

Objectcode: HW00908

€ 525 per maand

$ 570 per maand

SRD 22050 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Welkom bij deze gedeeltelijk gemeubileerde woning in een rustige woonwijk.
Bij het betreden van de woning komt u in een knusse woonkamer en evenals een gedeeltelijk afgescheiden keuken. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamer airco’s hebben en een gemeenschappelijk badkamer en toilet. Aan de achterkant van de woning vindt u een klein achterterras waar u kunt genieten van de rust en privacy.

De woning:
De woning ligt in een rustige woonomgeving op Paramaribo Noord, waardoor het een ideale plek is om thuis te komen en te ontspannen na een drukke dag.

Voorzieningen:
Warm/koud water, volledig beveiligd met dievenijzer en internet.

Samenvatting:
De woning is per direct beschikbaar voor een contract van minimaal één jaar. Let op: nutsvoorzieningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs.

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto-inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  George Hindoristraat 5 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname