Granmankondrestraat 21

Granmankondrestraat 21 - Moderne laagbouwwoning voorzien van alle gemakken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Granmankondrestraat 21

Moderne laagbouwwoning voorzien van alle gemakken

$ 1.200 per maand

€ 1,002 per maand

SRD 21600 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 248 m²
Perceelopp.: 380 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

De woning
Dit huurhuis is gelegen te Kasabaholo, in een prettige rustgevende omgeving, aan de Granmankondrestraat. Het is een moderne woning, fris en voorzien van alle bedenkbare comfort en prachtig gemeubileerd. Een woning met drie slaapkamers, smaakvol ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. Alle vloeren in deze woning zijn van smaakvol warm hout, wat prachtig accentueert met het aanwezige meubilair. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken voorzien van alle gemakken. Opvallend is het achterste gedeelte van de woonkamer die aan een “indoor balkon” grenst met grote ramen die open kunnen en daar goed vertoeven is.

De tuin is netjes onderhouden en aangekleed met sierplanten, palmen, bestrating en grind. Vanaf de straat kunt u veilig de garage binnen rijden vanwaar u toegang krijgt tot de woning. De garage is beschikbaar voor slechts 1 auto, echter is er een automatische schuifpoort waarmee u toegang krijgt tot de betegelde binnenplaats waar u nog een voertuig kunt parkeren.

Voorzieningen
De woning is voorzien van airco, warm water, 110/220 V, camera’s, alarm en internet.

Samenvatting
Dit huis heeft alles wat u te wensen heeft. Bent u op zoek naar een woning om u echt thuis te voelen? Maak dan gauw contact.

Let wel: de minimale huurperiode is 12 maanden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Granmankondrestraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!