Henry Fernandesweg 43a

Henry Fernandesweg 43a - Hoogbouwwoning op een ruim perceel van ca. 1028m² - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Henry Fernandesweg 43a

Hoogbouwwoning op een ruim perceel van ca. 1028m²

Omschrijving

De gehele woning is voorzien van diefijzers en alle voorzieningen zoals koud en warm water, 110/220v en internetaansluiting. Alle ruimtes hebben airco’s behalve in twee slaapkamers. De waterfilter die gevestigd is aan de duro tank dient u regelmatig te verwisselen.

Via het voorbalkon komt u de woning binnen in een ruime woonkamer met een open keuken van ca 60 m². Aan de linkerkant bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de begane grond is er een slaapkamer en een bad en toilet aanwezig. U kunt ook via de garage in de woning komen of als u rechtdoor loopt op het buitenterras dat overkapt is. U heeft van hieruit een geweldig en rustgevend uitzicht over het grasland aan de achterkant. Verder is er een schuur van ca 6m x 3m voor bijvoorbeeld uw fietsen of tuingerei.

Lees verder...

Op de bovenverdieping, die voorzien is van een houten vloer, is er een volledig betegeld ruim balkon. Dit balkon biedt uitzicht over het verkeer evenals op het bos waar u aapjes kunt spotten. U zult in zekere zin kunnen genieten van uw ontbijt, lunch of dinner, vooral als u de wind voelt waaien. Er is een grote slaapkamer van ca 35 m² met een twee persoonsbed, een zitbank en een tafel. Twee van de drie slaapkamers zijn bovendien voorzien van een wasbak. Op de bovenverdieping bevindt zich een gedeeld bad en toilet met wasbak. Wat het nog bijzonder maakt, is een betegeld gesloten terras met een mooi bosrijk uitzicht aan de achterkant van de woning.

Via het voorbalkon komt u de woning binnen in een ruime woonkamer met een open keuken van ca. 60m². Aan de linkerkant bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de begane grond is er een slaapkamer en een bad en toilet aanwezig. U kunt ook via de garage in de woning komen of als u rechtdoor loopt op het buitenterras dat overkapt is. U heeft van hieruit een geweldig en rustgevend uitzicht over het grasland aan de achterkant. Verder is er een schuur van ca 6m x 3m voor bijvoorbeeld uw fietsen of tuingerei.

Op de bovenverdieping, die voorzien is van een houten vloer, is er een volledig betegeld ruim balkon. Dit balkon biedt uitzicht over het verkeer evenals op het bos waar u aapjes kunt spotten. U zult in zekere zin kunnen genieten van uw ontbijt, lunch of dinner, vooral als u de wind voelt waaien. Er is een grote slaapkamer van ca. 35m² met een twee persoonsbed, een zitbank en een tafel. Twee van de drie slaapkamers zijn bovendien voorzien van een wasbak. Op de bovenverdieping bevindt zich een gedeelde bad en toilet met wasbak. Wat het nog bijzonder maakt, is een betegeld gesloten terras met een mooi bosrijk uitzicht aan de achterkant van de woning.

De omgeving
Net voor de Derde Rijweg, dichtbij de Zondagsmarkt te Kwatta, staat deze keurige onderhouden hoogbouwwoning met inpandige garage op een ruim perceel van ca 1.028 m². Deze bevindt zich aan de Henry Fernandesweg no. 43A. Vlak in de buurt is er ook een pompstation, grote supermarkt, casino en politiebureau. Op dit ruim perceel kunt u meerdere auto’s parkeren.

Inrichting
Gemeubileerde woning.

Voorzieningen
Warm/ koud/ 110/220V/ internet

Samenvatting
Ruime woning in een nieuw jasje met genoeg grond eromheen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Henry Fernandesweg 43a • Weg naar Zee • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Deze woning is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te huur!