Hermitageweg 69

Hermitageweg 69 - Woning met vele mogelijkheden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hermitageweg 69

Woning met vele mogelijkheden

Objectcode: H0340B9

$ 2.250 per maand

€ 2,131 per maand

SRD 48426.75 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 9
Slaapkamers: 8
Badkamers: 4

Omschrijving

Woning annex werkruimte.

Het pand
Aan de Hermitageweg staat dit bijzonder object met vele mogelijkheden om er te wonen en te werken. De woning bestaat uit drie delen, namelijk het woonhuis, een appartement en een bedrijfsruimte.

Het woonhuis bestaat uit vijf slaapkamers en bestaat uit een begane grond en een verdieping. Op de begane grond, die vanuit de garage of de voordeur te betreden is, staat bij het binnenstappen de woonruimte met keuken, master bedroom met eigen bad en toilet en de garage. Op de verdieping heb je drie slaapvertrekken met gemeenschappelijk bad en toilet; deze kamers zijn niet al te groot (3x3m ongeveer) en een master bedroom met eigen balkon. Ook zijn er 2 extra airco's en warm water aanwezig bij deze woning.

Vanuit de voordeur kan je via een metalen trap het appartement in. Naast het appartement bevindt zich een extra ruimte (ruim) dat kan dienen als berging. Het appartement zelf bestaat uit een woonruimte met keuken, een balkon en een slaapkamer met bad en toilet.

Aan de voorkant van het pand staat de bedrijfsruimte, geschikt voor een kleine onderneming. De ruimte hoeft ook niet te dienen als bedrijfsruimte/werkruimte. U kunt er vele kanten mee op.

Dit is een object dat toch gezien dient te worden. Maak daarom gauw contact voor een bezichtiging om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Hermitageweg 69 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!