Jainarain Sohansinghlaan 47

Jainarain Sohansinghlaan 47 - Zeer ruime hoekwoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jainarain Sohansinghlaan 47

Zeer ruime hoekwoning

Objectcode: H0421B6

€ 1.500 per maand

$ 1,589 per maand

SRD 63000 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 490.56 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Royale hoekwoning in een rustige beveiligde woonwijk op steenworp afstand van de Hermitage mall. De woning beschikt over ruime vertrekken, die allemaal betegeld zijn en voorzien zijn van airco’s. Bij het betreden van de woning via een afgesloten garage komt u in een ruime moderne keuken die voorzien is van al het nodige. Hierna bevindt zich een ruime knusse woonkamer. De ruimte die grenst aan het terras aan de voorzijde is ideaal om te vergroten bij speciale gelegenheden. Een heel praktische voorziening is dat het voorterras in zijn geheel afgesloten is middels schuiframen en is beveiligd met hekwerk. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één masterbedroom is en één als kantoorruimte gebruikt kan worden. Verder is er een gymruimte en een zwembad. De hoge schutting waarborgt privacy.

De woning
De ruime hoekwoning ligt in een veilige; rustige en beveiligde woonomgeving namelijk het Intervast project.

Het perceel
Het perceel is goed onderhouden, geheel omrasterd, bestraat en heeft een elektrische rolpoort.

Voorzieningen
110/220V, warm/koud water, internet en volledig beveiligd met camera’s en dievenijzer. Alle ruimten zijn voorzien van airconditioning.

Samenvatting
Direct te betrekken!

Onze huurcontracten worden gesloten voor minstens 1 jaar.

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto-inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Jainarain Sohansinghlaan • Tammenga • Paramaribo • Suriname