Kadalaan 29

Kadalaan 29 - Gloednieuwe design huurwoning in gated project - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kadalaan 29

Gloednieuwe design huurwoning in gated project

$ 2.000 per maand

€ 1.659 per maand

SRD 28.308 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Volledig gemeubileerd
Woonopp.: 183 m²
Perceelopp.: 420 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Nieuw, modern, bijzonder en veilig wonen!

De woning
Deze woning is recentelijk opgeleverd en ligt in de bekende Lake Village community. Een woning die door het opvallende asymetrische design zonder meer de aandacht opeist. Het meest in het oog springend detail aan de buitenzijde van het ontwerp is de entree van de woning, waarbij een mooie combinatie gemaakt is van hardhouten pilaren en steen. Geheel in lijn met het design is deze combinatie doorgevoerd in de omheining met schuifpoort. Ook een bijzonder aspect van het ontwerp is dat de ingang van de garage aan de rechterzijde van de woning is. In een korte doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers/gasten. De woning is heel efficient gebouwd op de linkerhelft van het perceel. Hierdoor ontstaat er een relatief ruime tuin aan de rechtervoorzijde van het perceel. Deze tuin is nu opgevuld met schelpzand, echter zijn voor de aanstaande huurder en tuinliefhebber alle voorwaarden aanwezig om met geringe inspanningen v.w.b. landscaping een ware ‘eyecatcher’ te creëren. Geheel passend bij het bijzondere ontwerp van deze woning. Bij het betreden van de woning komt u gelijk in een meteen aangenaam aanvoelende living met een moderne open keuken. Een keuken die reeds voorzien is van kwaliteitsapparatuur en op niet al te grote afstand is van de living. Dit heeft als effect dat u actief in de keuken bezig kunt zijn en desondanks in connectie blijft met uw overige huisgenoten of visite. Via een hardhouten massieve schuifdeur op een robuust rol-schuifsysteem komt u in de hal waar er aan de rechterzijde toegang is naar de ruime garage voor 2 auto’s en de utilityruimte. Vanuit deze hal, waar zich ook het gastentoilet bevindt, bereikt u de 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een riant bad-toilet en een walk-in closet. De overige 2 slaapkamers hebben een gezamenlijk bad en toilet. Alle ‘natte’ ruimten zijn voorzien van kwaliteitssanitair en betegeld met sfeervolle Europese tegels. Qua kleurstelling en design eveneens in harmonie met de andere bijzondere details van de woning.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel ligt op de hoek van een korte doodlopende straat. Aan de overzijde van het perceel is een kreekje met daarachter veel groen. Er is uitsluitend sprake van bestemmingsverkeer op het gated project. Al deze factoren meegenomen kan deze locatie zonder twijfel beoordeeld worden als een aangename en rustige woonomgeving met voldoende privacy en toch een goede sociale controle t.b.v. de veiligheid.

Voorzieningen
De woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd. Het beschikt over alle voorzieningen die behoren bij het modern wonen. Er is een goed functionerend alarmsysteem. 220/110V is aanwezig. Airco’s in de slaapkamers. Alle installaties in de woning zijn nieuw en vrijwel ongebruikt.

Samenvatting
Een bijzondere woning voor de bijzondere doelgroep die liefhebber is van onconventioneel design. Maak een afspraak voor een bezichtiging en oordeelt u zelf!

Deze splinternieuwe woning is te huur voor minimaal 1 jaar. Meerjarige contracten krijgen de voorkeur.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kadalaan • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!