Keizerstraat 185

Keizerstraat 185 - Nagelsalon te huur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Keizerstraat 185

Nagelsalon te huur

$ 500 per maand

€ 411 per maand

SRD 9000 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 60 m²
Perceelopp.: 350 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Volledig gemeubileerde nagelsalon te huur!

De salon
Altijd ervan gedroomd een eigen nagelsalon te hebben? Grijp deze kans! Deze ruimte, ingericht en bestemd voor een nagelsalon voor manicuren en pedicuren is te huur voor minstens twaalf maanden. De huurprijs is $500 of SRD7000 per maand, inclusief alle nutsvoorzieningen. Bent u iemand met de nodige kennis om een nagelsalon te managen maar de juiste locatie nog niet gevonden heeft of de investering niet kan opbrengen voor het opzetten van een salon? Dan is dit de perfecte kans voor u.

De salon is achter de Addictive Beauty hair salon. Vanuit de voordeur loopt u via de haarsalon door om naar de ruimte van de nagelsalon te komen. De twee ruimtes (let wel: de twee aparte kleine ondernemingen) hebben wel een gemeenschappelijke keuken, toilet en washok.

U bent voor de nagelsalon niet verplicht onder de naam Addictive Beauty te werken. Alles is bespreekbaar. Maak gauw een afspraak voor een bezichtiging.

Voorzieningen
De salon is voorzien van airco, 110/220 V, warm water en internet.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Keizerstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!