Leo Eliazerstraat 15

Leo Eliazerstraat 15 - Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leo Eliazerstraat 15

Paramaribo

€ 400 per maand

$ 473 per maand

SRD 6,691 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: volledig
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Een leuke woning in een bruisende leefomgeving aan de rand van Zorg en Hoop in het resort Flora. De woning is voorzien van alle gemakken zoals telefoonverbinding, internet, warm water en airco. Verder is de woning volledig gemeubileerd en is er ook een inventarislijst aanwezig voor de goede afhandeling.

In de buurt zijn er volop winkels en scholen op loopafstand en zelfs de Hermitage Mall is maar op 10 minuten afstand. Het openbaar vervoer is op 2 minuten verwijderd waardoor het gemakkelijk is om op uw bestemming te komen. Verder is het erf ruim en heeft het ook nog een leuk voor- en achterterras waardoor u vollop kunt genieten van de omgeving. Omdat de woning zo centraal gelegen is, is het een lust om er te wonen. Uitvalswegen zijn er te over dus er zijn alleen maar pluspunten. Omdat de woning volledig gemeubileerd is kunt u gelijk uw intrek nemen en het maken tot uw thuis.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Leo Eliazerstraat 15 • Flora B • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!