Margarethalaan 28

Margarethalaan 28 - Grote woning met vele mogelijkheden op een toplocatie. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Margarethalaan 28

Grote woning met vele mogelijkheden op een toplocatie.

Objectcode: H0291B6

$ 1.300 per maand

€ 1,109 per maand

SRD 27979.9 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 300 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze ruime woning op een toplocatie aan de Margarethalaan staat te huur. De woning is verdeeld in een boven- en benedenverdieping. De benedenverdieping bestaat uit drie slaapkamers, een grote voorzaal met keuken, een masterbedroom en een extra bad en toilet. Beneden is er nog een berging, gesloten garage voor 2 auto’s en een buitentoilet. Ook van de grote tuin kunt u volledig genieten.

De bovenverdieping heeft de “vijfde” slaapkamer en zou naast slaapkamer ook prima kunnen functioneren als kantoor/werkruimte. Deze kamer heeft ook een eigen bad en toilet en is de grootste in het huis. Boven staat ook het voorbalkon.

De straat zelf staat in een bruisende omgeving met overdag toch wel veel verkeer, maar in de middaguren is het dan weer rustig. Eenmaal binnen in het huis, merkt u haast niets van het verkeer op straat. In de tuin waar het rustiger is zou u ook lekker kunnen ontspannen.

De woning is voorzien van warm water, alarm en airco’s. Deze woning wordt ongemeubileerd verhuurd. In de buurt zijn er vollop winkels, supermarkten, het Academisch ziekenhuis en EHBO.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Margarethalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!