Marthastraat 66

Marthastraat 66 - Ongemeubileerde woning te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Marthastraat 66

Ongemeubileerde woning te Uitvlugt

Objectcode: H0373B6

$ 550 per maand

€ 463 per maand

SRD 11,773 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 80 m²
Perceelopp.: 400 m²
Woonlagen: 5
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Ongemeubileerde woning te hartje Uitvlugt.

Woning
In een zijstraat aan de levendige Johannes Mungrastraat, staat deze woning. De woning ziet er van buiten knusser uit dan het is. Het is een woning met drie ruime slaapkamers, een voorzaal, een keuken apart, een voor- en achterbalkon en een washok. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van airco’s, er is warm water aanwezig, 110 en 220v en eenmaal bad en toilet. Een woning met een leuke indeling. Tegenwoordig zien wij heel veel open keukens, maar een keuken apart dichtbij de voorzaal heeft ook zijn charme. Er is nog een achtertuintje geschikt voor huisdieren, vanwege de schuifpoort kan de achtertuin afgesloten worden. De garage heeft een diepte waarbij zeker drie auto’s achter elkaar kunnen parkeren. Helaas is de garage niet gesloten, maar wel overdekt.

Heeft u uw eigen meubels en bent u op zoek naar een leuke woning in een bruisende omgeving? Maak dan gauw contact voor een bezichtiging. De prijs is exclusief de nutsvoorzieningen.

De omgeving is zeer centraal. Van bekende supermarkten zoals: Choi en G-sale, tot Rosignol slagerij, eethuizen en groentemarkten komt u tegen aan de Johannes Mungrastraat. Alles kunt u in deze omgeving op loopafstand vinden.

Maak gauw contact voor een bezichtiging. Onze minimale huurperiode is 12 maanden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht  ]


  Marthastraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!