Marygoldstraat 12

Marygoldstraat 12 - Op zoek naar een geschikte woonruimte in een rustige omgeving? Grijp nu uw kans! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Marygoldstraat 12

Op zoek naar een geschikte woonruimte in een rustige omgeving? Grijp nu uw kans!

Objectcode: H0441B6

€ 250 per maand

$ 272 per maand

SRD 5925.25 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gedeeltelijk gemeubileerd
Woonopp.: 100 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

De woning is gelegen in een rustige omgeving op Livorno en staat op de hoek van de Bloemenveldweg en de Marygoldweg. De woning valt op door zijn frisse blauwe kleur en staat op een netjes onderhouden erf opgehoogd met schelpzand. Voorlangs de eveneens blauw geschilderde stenen schutting loopt een open goot langs de straat. De totale woning beslaat een oppervlak van bijkans 150 m², waarvan een daarvan volledig afgescheiden deel van om en bij 100 m² ter huur wordt aangeboden. Het te verhuren gedeelte heeft een eigen ingang en aparte meters voor de nutsvoorzieningen.

De woning
De hoofdingang van het terrein aan de Bloemenveldweg, is via een ijzeren rolpoort en de voordeur van de huurwoning is te bereiken via het voorterras. De ruimte die men binnenkomt is het best te omschrijven als een woonstudio en heeft de volgende indeling: links van de voordeur is er een ruime woonkamer, tegenover de voordeur een slaapkamer en rechts van de voordeur bevinden zich een open keuken met eetgedeelte en gescheiden badkamer en toiletruimte. Vanwege de ruimtelijke indeling kan het gemakkelijk naar eigen believen gerieflijk ingericht worden. Het is zeer aangenaam vertoeven op het voorterras dat uitkijkt op het voorerf en is rondom volledig voorzien van dievenijzer. In de keuken is er een toegangsdeur tot het ander gedeelte van de woning, maar die zal tijdens de verhuur periode volledig dicht getimmerd worden en niet toegankelijk zijn.

Lees verder...

Stroom (110V) - en wateraansluiting zijn aanwezig en de ramen voorzien van dievenijzer tegen inbraak.

Dit huis wordt verhuurd voor een minimale huurperiode van één jaar en de huurprijs is $ 250,- per maand. Kosten voor stroom en water komen ten laste van de huurder.

De omgeving
Beide wegen zijn onverhard en de verharde Livornoweg is op loopafstand.

Voor meer informatie over het adres kunt u contact opnemen met de makelaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Marygoldstraat • Livorno • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!