blank

Menckenbergstraat 2D

Menckenbergstraat 2D

Ruime woning in rustige omgeving Villapark Menckenberg

Objectcode: HW00617

€ 650 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 225 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 2

Omschrijving

Deze prachtige woning is gelegen in het rustige en veilige Villapark Menckenberg en is gemakkelijk bereikbaar via de Hendrikstraat. Bij aankomst betreedt u het terrein via een elektrische rolpoort en komt u bij een gesloten garage met een elektrische roldeur, die directe toegang biedt tot de woning. In de garage bevindt zich een praktisch washok waar de boiler en hydrofoor zijn geïnstalleerd.

Bij binnenkomst via de garage treft u aan de rechterkant een open keuken aan, die u geheel naar eigen wens kunt inrichten. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, elk voorzien van airconditioning, waardoor u altijd geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruim en beveiligd terras waar u kunt ontspannen en genieten van de rust en de voorbijvliegende vogels. De woning is verder uitgerust met dievenijzer en een alarmsysteem voor extra veiligheid. Daarnaast is de woning voorzien van zowel 110V als 220V aansluitingen en WiFi.

Het perceel is ruim, volledig omheind, goed onderhouden en wordt tweemaal per maand schoongemaakt. In de nabije omgeving vindt u diverse supermarkten en bouwmarkten voor al uw dagelijkse benodigdheden.

Lees verder...

Voorzieningen

• Boilerinstallatie
• Alarminstallatie
• 110V/220V aansluitingen
• WiFi
• Airconditioning in alle slaapkamers

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €650 per maand, exclusief nutsvoorzieningen en buurtwacht.

Samenvatting
Deze woning is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een rustige en veilige woonomgeving. De woning is per direct beschikbaar voor een huurcontract van minimaal één jaar.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en plan een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Menckenbergstraat 2D • Kwatta • Wanica • Suriname