Moengolaan hk Roraclaan

Moengolaan hk Roraclaan - Tijdloos onder architectuur gebouwde woning uit de jaren 50, modern en voorzien van alle gemakken. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Moengolaan hk Roraclaan

Tijdloos onder architectuur gebouwde woning uit de jaren 50, modern en voorzien van alle gemakken.

$ 3.000 per maand

€ 2,484 per maand

SRD 54000 per maand


Status: Te huur
Type: Splitlevel Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 385 m²
Perceelopp.: 1350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning uit de jaren 50, tijdloos ontwerp voorzien van alle gemakken in een zeer exclusieve woonomgeving. Voor het gezin met smaak die ruim en comfortabel wilt wonen in een omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

De woning
Deze woning heeft 4 slaapkamers, allen voorzien van bad en toilet met ingebouwde kledingkasten. Het huis is dusdanig gebouwd dat een eventuele au pair kan inwonen in een separate ruimte met eigen keuken, bad en toilet en ingang waardoor er privacy voor het gezin en de au pair is. De ruime woonkamer bestaat uit een verhoogd woonkamer gedeelte met veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken combineert op een lager vloer gedeelte prachtig met de woonkamer, alhoewel het toch in een aparte hoek van de woning ligt.

Het terras is toegankelijk middels de terrasdeuren vanuit woonkamer en keukengedeelte naar de ruime achtertuin van maar liefst 1350 m².

Er is een dubbele garage waar minimaal 4 kleine auto’s in kwijt kan of desnoods twee grote SUV’s. Deze garage is toegankelijk via de inrit aan de Moengolaan, voorzien van automatische slide opener en garagedeur opener.

De woning valt enorm op door de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn bij de bouw ervan. Het huis was 50 jaar geleden gebouwd naar het ontwerp van Ir. Peter Nagel. In 2010-2011 is het uitgebreid en volledig gerenoveerd en aangepast naar de Feng Shui richtlijnen door architect Tjin Kon Koen; op de Noordoostpassaat gebouwd waardoor het dus zeer luchtig is met winddoorstroming. Bij de renovatie is uitsluitend gebruik gemaakt van topmaterialen zoals rode locus hout en graniet, dure keukens en kwalitatieve ramen en deuren.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein is prachtig gelegen op de hoek van de Moengo- en Roraclaan te Uitvlugt. 1350 m² aan ruimte ter beschikking, volledig omrasterd met een open schutting van staal. Er is een terras aan de achterzijde van de woning die uitkijkt over de achtertuin waarin diverse vruchtbomen reeds vruchtdragende bomen te vinden zijn zoals zuurzak, sinaas, manja (aromanis, golet) en advocaat etc etc.

Voorzieningen
Warm en koud water, 3 fase stroom. Het gehele huis op de woonkamer na is voorzien van airco. Alarmsysteem is ook aanwezig en een compleet netwerk voor eventueel server aansluiting in de woning.

Samenvatting
Bent u een expat in Suriname voor een lange of korte tijd? Of bent u op zoek naar een woning voor uw gezin? Dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen! Comfortabel en gemakkelijk in de buurt van alle voorzieningen en gelegenheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Moengolaan hk Roraclaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!