Nickeriestraat 2

Nickeriestraat 2 - Appartement voor maximaal twee personen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nickeriestraat 2

Appartement voor maximaal twee personen.

Omschrijving

Dit appartement is geschikt voor maximaal twee volwassenen en wordt volledig gemeubileerd verhuurd, met een minimale huurperiode van een jaar. Dit appartement is een bovenwoning en staat in een van de topbuurten van Paramaribo - Zuid, op de hoek van de Nickerie- en Coppenamestraat.

Op de begane grond woont er een andere inwoner, maar het appartement heeft een eigen ingang met trap en voldoende privacy. Voor de bewoners is er voldoende parkeergelegenheid en er is een ruime tuin waarvan een ieder gebruik kan maken. Het appartement bestaat uit een bad en toilet, een ruime slaapkamer, een voorzaal en keuken. Er is een airconditioning in de slaapkamer dat voor dit appartement voldoende is, want in de woonruimte waait de wind heerlijk en is extra airconditioning overbodig. Wi-Fi en warm water zijn aanwezig en de prijs van €500 is inclusief stroom en water.

Aan de overkant staat de Republic Bank en verder heb je in de omgeving allemaal mooie woningen. Het is een veilige buurt waar ‘s middags graag mensen joggen. Sportvereniging Oase is ook vlakbij voor de sportliefhebbers.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Nickeriestraat • Zorg en Hoop • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Deze woning is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te huur!