Pachoulilaan 30 – Tourtonne Garden

Pachoulilaan 30 – Tourtonne Garden - Luxe villa te huur in gated community Tourtonne Garden op Paramaribo Noord - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pachoulilaan 30

Luxe villa te huur in gated community Tourtonne Garden op Paramaribo Noord

Objectcode: HW00461

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te huur
Type: Villa Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 252 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Kamers: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs3 / 4

Omschrijving

De laatste jaren worden diverse woondomeinen ontwikkeld waarvan een zekere mate van afscherming een kenmerkende eigenschap is en binnen het woondomein aanvullende voorzieningen exclusief bestemd zijn voor de bewoners.

Het verkavelingsproject Tourtonne Garden in Paramaribo-Noord is hier een goed voorbeeld van. Het is een combinatie van wonen, natuur en ontspanning. De bewoners vormen een hechte gemeenschap en zijn aangesloten bij de Vereniging van Eigenaren. Toegang tot het project is slechts mogelijk langs een bewaakte gate aan de Wolframstraat en alleen bestemmingsverkeer is toegestaan. Dit biedt een ieder een perfecte en goed beschermde leefomgeving.

Het project is opgedeeld in vier fasen, met kunstmatig aangelegde waterplassen (zgn. meren) en een eigen schiereiland “Tourtonne Exclusive”. Deze woning staat als 1 van de weinigen op deze unieke plek langs het water.

Het terrein is 1000 m² groot. Rondom de woning zijn looppaden aangelegd met sierbestrating en de voorzijde is ook compleet bestraat. De belendingen zijn gemaakt van een stevig hekwerk.

Lees verder...

Het brede gazon aan de voorzijde wordt gemarkeerd door een looppad richting de entree van de woning. Via een massief houten voordeur krijgt u toegang tot de woning en betreedt u als eerst de ‘living’ met een in het oog springende keuken voorzien van moderne rvs-apparatuur in schitterend contrast met het granieten aanrechtblad.
Links van de living is een knusse eethoek.

Achter de eethoek is er een multifunctionele ruimte beschikbaar die momenteel als slaapkamer dienst doet. Het heeft zijn eigen ingang, toilet en kitchenette. Via dit woonvertrek leidt een houtendeur naar het achterterras.

Rechts van de living liggen achter een scheidingswand, 3 slaapvertrekken. Geheel in lijn met de luxe uitstraling van de woning beschikt de master bedroom over een zeer ruime walk-in closet en een royale moderne badkamer. Ook heeft deze ruimte een eigen toegangsdeur en biedt een brede schuifpui toegang tot het achterterras. De twee overige slaapkamers beschikken heel praktisch over inbouwkasten en hebben een gezamenlijke badkamer.

Vanuit de woonkamer stapt u langs ingebouwde glazen harmonicadeuren zo op het achterterras. Bij openschuiven van de deur stroomt de wind de gehele woning door.

Het ruime achterterras biedt prachtig uitzicht op het meer. Voor de veiligheid is er langs de oever een hekwerk geplaatst. Het is er heerlijk vertoeven op alle tijden van de dag en sporthengelaars kunnen te alle tijden genieten van hun eigen stekje.

De ruime, gesloten garage met elektronische rolpoort, heeft plek voor 2 SUV-auto's en een binnendeur komt uit bij de binnen berging en washok.

Voorzieningen
De woning is volledig voorzien van airconditioning , 220/110V elektriciteitsaansluiting, warm water, wifi, beveiligd d.m.v. anti-inbraak ramen, een stevige traliewerkpoort voor het achterterras en de gated community bevat 24/7 security.

Kortom: een luxe woning in een unieke omgeving, waar eigenlijk op het gebied van woonplezier weinig tot niets meer te wensen valt. Volledig afgesloten van het stadse rumoer en toch nauwelijks enkele autominuten verwijderd van de winkels en het stadscentrum.

Bent u op zoek naar een comfortabele woning in een rustige en goed beveiligde omgeving?
Maakt u dan nu contact met de makelaar voor een afspraak voor bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Pachoulilaan 30 - Tourtonne Garden • tourtonne • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!