Para Residence

Para Residence - Gated Community te Sir Winston Churchillweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Para Residence

Gated Community te Sir Winston Churchillweg

Objectcode: H0377B6

$ 1.050 per maand

€ 929 per maand

SRD 22599.15 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 180 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1.5

Omschrijving

Gated Community aan de Sir Winston Churchillweg, langs de Pararivier.
Langs de Sir Winston Churchillweg ligt een kleine gated community. Slechts 4 woningen en een beheerderswoning maken deel uit van dit leuk project langs de Para kreek die luistert naar de naam Para Residence.

Para Residence ligt ongeveer 10 km van het centrum van Paramaribo (richting Domburg) en is prachtig gelegen aan de Pararivier, die na circa 400 meter uitmondt in de Surinamerivier. Dit complex biedt volledig ingerichte woningen en een veilige en rustgevende woonomgeving.

Op dit project zijn vier woningen te huur voor lang verblijf vanaf minimaal 1 jaar. De woningen bestaan uit twee slaapkamers met een Jack en Jill gedeelde badkamer, een grote open keuken met eiland die overloopt in de ruime woning met voorbalkon. Aan de zijkant van de woning is er ook een groot balkon dat ook dienst zou kunnen doen als een carport ruimte. Deze moderne woningen zijn werkelijk op en top gemeubileerd en worden fully loaded verhuurd. Alleen uw eigen stroomverbruik zult u moeten betalen, bewaking is aanwezig met een beheerder die toeziet op de veiligheid van de bewoners. Er is een gemeenschappelijke ingang op het project en een gemeenschappelijke cabana langs het water. Hier kunt u in alle rust genieten van the quality of life.

Het complex wordt permanent beheerd en onderhouden door een beheerder die ter plekke woonachtig is. De landscaping is in harmonie met de landelijke omgeving en wordt tevens goed onderhouden.

Woningen en prijzen:
1 en 2: $ 1.050,-
3: $ 1.100,-
4: $ 1.250,-

Let wel; onze huurcontracten worden minimaal gesloten voor één jaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sir Winston Churchillweg • Ornamibo • Para • Suriname


  Deel deze pagina!