Parelmoerstraat 14

Parelmoerstraat 14 - Vrij wonen in een prachtige en landelijke locatie te Wanica, omgeven door diverse fruitbomen en door veel groen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Parelmoerstraat 14

Vrij wonen in een prachtige en landelijke locatie te Wanica, omgeven door diverse fruitbomen en door veel groen.

Objectcode: H0286B3

€ 350 per maand

$ 411 per maand

SRD 8295.35 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Deels gemeubileerd
Woonopp.: 100 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Heeft u altijd al de wens gehad om op een prachtige plek midden in de natuur te wonen? U treft o.a. de volgende fruitbomen aan: pompelmoes, birambi, papaja, knippa, maripa, sapotille en uiteraard een enorme tuin met veel groen. U kunt daarin vertoeven, genieten van de natuurlijke omgeving en het zelf onderhouden als u dat wenst.

Ter hoogte van km 18,5 aan de Martin Luther Kingweg gaat u de Talsmastraat in. U rijdt die helemaal uit, gaat met de bocht mee naar rechts en slaat u de eerste straat rechtsaf. Om de hoek ziet u deze woning staan. Op ca. 10 minuten er vandaan zijn de volgende bedrijven gesitueerd: Surmac, Haukes en Kuldipsingh. Bij gelegenheid kunt u ook de markt van Domburg bezoeken en eventueel oversteken naar o.a. Laarwijk.

Op de benedenverdieping bevindt zich een berging naast de trap die u naar de bovenste verdieping leidt. Verder is er een appartement met 1 douche- en toiletruimte, een kamer en een keuken. In de keuken is er een aanrecht met een dubbele spoelbak, een wasmachine aansluiting en geen vaste gasaansluiting voor uw fornuis.

Via een binnentrap kunt u ook naar de bovenverdieping waar u terecht komt in een open keuken en de woonkamer. Het keuken aanrecht heeft ook hier een dubbele spoelbak en een gasfornuis. In de woonkamer is er een salontafel en een 4-zitsbank. Drie slaapkamers zijn aanwezig waarvan één een wasbak en een airco heeft. Er is een wastafel in de gang en een ruimte waar u gebruik kunt maken van een ligbad, douche en toilet. 110/220V, telefoon en Wi-Fi zijn aanwezig. Vermeldenswaard is ook dat u kunt genieten op een ruim balkon, met al uw zintuigen.

De huur bedraagt Euro 350,- per maand exclusief nutsvoorzieningen en inclusief tuinonderhoud.

Onze huurcontracten worden minimaal gesloten voor één jaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Parelmoerstraat • Boxel • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!