Paulus E.P. Indiaanstraat

by

Paulus E.P. Indiaanstraat - Paramaribo - Noord - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Paulus E.P. Indiaanstraat

Paramaribo - Noord

€ 1500 per maand

$ 1,729 per maand

SRD 12,897 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 230 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

In de directe omgeving van de Amerikaanse ambassade in Paramaribo Noord, aan de Paulus E.P. Indiaanstraat 61, hebben wij een goed ingerichte laagbouwwoning met een bouwoppervlakte van maar liefst 230m² te huur. Deze woning heeft een garage voor twee auto’s en een ruime was- en strijkruimte.

Na entree bent u gelijk in de keuken, die modern is ingericht met verschillende apparaten en kasten. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de vier slaapkamers en het achterbalkon. De slaapkamers zijn ruim en hebben allemaal goed slaapkamer meubilair. Twee van deze kamers hebben hun eigen douche en toilet.

Het achterbalkon is voorzien van terras meubilair, hier geniet u van de lekkere bries die constant waait.

Lees verder...

De omgeving
De omgeving is zich aan het ontwikkelen, er zijn verschillende nieuwbouwwoningen. U ervaart veel wind vooral in de middaguren en dat beïnvloedt zeker uw woonplezier.

Inrichting
Men heeft de woning voornamelijk met meubilair uit Europa ingericht. Dit zorgt echt voor het gevoel van een viersterren verblijf.

Voorzieningen
Voorzieningen zoals 110/220V, alarmsysteem (aangesloten bij SECAS) en warm water horen er allemaal bij.

Samenvatting
De woning is per direct te betrekken en is geschikt voor een gezin zonder huisdieren. Onze huurcontracten worden voor minimaal een jaar gesloten.

Huurprijs EUR 1.500,- per maand. Borgsom EURO 3.000,-

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

John Noble

+597 493 497
+597 710 6677
[email protected]

Contactformulier

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht