Pelotonweg no 2

Pelotonweg no 2 - 3-Slaapkamer Huurwoning aan de Pelotonweg te Voorburg in het district Commewijne.Ontsnap aan de Stadsdrukte - Huurwoning Nabij Nieuw-Amsterdam! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pelotonweg no 2

3-Slaapkamer Huurwoning aan de Pelotonweg te Voorburg in het district Commewijne.Ontsnap aan de Stadsdrukte - Huurwoning Nabij Nieuw-Amsterdam!

Objectcode: HW00672

€ 225 per maand

$ 242 per maand

SRD 9450 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 680.56 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Commewijne is een district gelegen aan de oostgrens van Paramaribo. Commewijne en Paramaribo zijn sinds 2000 via de Jules Wijdenboschbrug met elkaar verbonden.
Commewijne is onderverdeeld in 6 ressorten, waarvan Nieuw-Amsterdam de hoofdplaats is.
Commewijne is in het heden aan het veranderen van diversiteit. Deze verandering komt, doordat er wijken met volkswoningen werden opgezet en vele werkers uit verschillende branches in aanmerking kwamen voor een stuk grond. Het Militair Project in het plaatsje Voorburg is één van deze wijken.

In het Militair project, dichtbij Nieuw-Amsterdam, wordt er op de hoek van de Pelotonweg en de Suikerrietweg een 3-slaapkamer woning te huur aangeboden. Beide wegen zijn onverharde wegen. De Suikerrietweg komt uit op de geasfalteerde Brigade-generaalweg Zuid en via binnenwegen vanuit de Pelotonweg op de geasfalteerde Pronkweg.

Lees verder...

Nieuw-Amsterdam is het belangrijkste regionale centrum van Commewijne vanwege de aanwezigheid van het districtscommissariaat, het kantoor van de gewestelijke politiecommandant alsook van de bestuursdienst. Verder is er ook een politiepost, de polikliniek van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst en de brandweerkazerne van het district. Ook zijn er een twee scholen voor het basisonderwijs (een openbare en een van de Evangelische Broedergemeente) en een school voor MULO. Openbaar vervoer wordt onderhouden door de Staatsbusdienstlijn vanuit Meerzorg.

De woning staat op een ruim erf, die keurig onderhouden is en beplant met verschillende fraaie sierplanten. Toegang tot het erf is via een poort aan de Pelotonweg. Verder is het gehele perceel omschut.

De woning is uit steen opgetrokken, de woonoppervlakte is ca 150 m² en heeft de volgende indeling:
• Voorbalkon en ruime garage
• 3 slaapkamers
• Keuken
• Zithoek
• Bad en toiletruimte

Nutsvoorzieningen: 110/220 Volt electriciteitsaansluiting, SWM drinkwateraansluiting met hydrofoor en Telesur internetaansluiting.

De huurprijs is betaalbaar gehouden en bedraagt 225 Euro per maand. Kosten voor nutsvoorzieningen komen ten laste van de huurder. De huurperiode is voor minimaal 12 maanden.

Kortom: bent u op zoek naar een rustige woonplek buiten de stad, maar wilt u met weinig reistijd toch Paramaribo kunnen bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Pelotonweg no 2 • Voorburg • Commewijne • Suriname