Picoletstraat 9

Picoletstraat 9 - Laagbouwwoning in een rustig, kindvriendelijk & bewaakt gebied - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Picoletstraat 9

Laagbouwwoning in een rustig, kindvriendelijk & bewaakt gebied

Objectcode: H0203B6

€ 850 per maand

$ 897 per maand

SRD 20145.85 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 200 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze nieuwbouwwoning gelegen aan de Picoletstraat no. 9 te Morgenstondstaat staat in een rustig, kindvriendelijk, bewaakt gebied. Niet ver daar vandaan treft u een grote supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, een Wellness Resort met de modernste fitnessapparaten en de Amerikaanse ambassade. De woning is volledig omrasterd en beveiligd met dievenijzers en een alarminstallatie die doorgeschakeld wordt naar een beveiligingsbedrijf, voor nog meer veiligheid. U betaalt uiteraard een maandelijks abonnement hiervoor. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig zoals 110/220V, airco’s in alle slaapkamers en koud en warm water.

Vanuit de Anton Dragtenweg gaat u de Powisiestraat in. Na ca. 1,3 km gaat u rechtsaf de Picoletstraat in. U betreedt het perceel dat voornamelijk bestaat uit schelpzand, via een elektrische schuifpoort. Op het ruime voorbalkon die voorzien is van diefijzers kunt u genieten van o.a. de zonsopkomsten/of uw ontbijt. De garage heeft een elektrische oproldeur.

Lees verder...

Deze laagbouwwoning heeft een ruime woonkamer met heel veel lichtinval, een open keuken en drie slaapkamers waarvan een masterroom. In de masterroom is er een douche, een ligbad, een toilet en een extra ruimte om eventueel uw eigen droom “walk in closet” van te maken. De andere twee slaapkamers hebben een gedeelde bad en toilet.

Wat deze woning erg bijzonder maakt, is dat er ook voor uw gasten een extra toilet met een wasbak aanwezig is. Bovendien is er een aparte opbergruimte en een washok aanwezig.

De prijs is inclusief alarm.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Picoletstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!