blank

Ramadharweg 8

Ramadharweg 8 - Woning met 3 slaapkamers, garage en buitenkeuken te huur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ramadharweg 8

Woning met 3 slaapkamers, garage en buitenkeuken te huur

Objectcode: HW00744

€ 500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 484 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 3

Omschrijving

Deze woning, gelegen aan de Ramadharweg 8 in een zijstraat van de Sitalweg, biedt een comfortabele en praktische leefruimte voor gezinnen en stellen. Gelegen nabij de bekende Zondagse Markt en de Politiepost Nieuwe Grond, geniet deze woning van een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen en transportroutes.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime voorerf, volledig betegeld met straattegels. De toegangspoort, geautomatiseerd met een motor, biedt veiligheid en privacy voor bewoners. Een eigen garage voor één auto, zorgt voor gemakkelijk parkeren.

De woning beschikt over zowel een buitenkeuken als een binnenkeuken. Met in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers/toiletten, is er voldoende ruimte voor gezinsleven. De ruime woonkamer biedt een veelzijdige leefruimte die naar eigen smaak kan worden aangepast.

Een voorterras nodigt uit tot ontspanning en sociale bijeenkomsten in de buitenlucht. De huurperiode is minimaal 1 jaar en de woning wordt gemeubileerd aangeboden voor een bedrag van Euro 500,- per maand, exclusief vaste lasten.

Kortom, deze woning aan de Ramadharweg 8 biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook gemak, veiligheid en een gunstige locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Ramadharweg 8 • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname