Remingtonstraat 59

Remingtonstraat 59 - Moderne woning in gated community Zavana Estate - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Remingtonstraat 59

Moderne woning in gated community Zavana Estate

€ 900 per maand

$ 1,087 per maand

SRD 17100 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Volledig gemeubileerd
Woonopp.: 205 m²
Perceelopp.: 526 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Moderne volledig gemeubileerde woning te Zavana Estate

De woning
De recent gebouwde woning (eind 2017) is gesitueerd op een locatie wat volop in ontwikkeling is. Deze flatwoning is een modern concept, waarbij het leefgedeelte gericht is op de tuinzijde. Aan de voorzijde, naast de entree bevindt zich een ruime garage voor 2 auto’s. De opvallende diepe entree van de woning heeft een betegeld terras met een zithoek. Bij het betreden van de woning komt u in de hal en wordt u gelijk geconfronteerd met een bijzonder en opvallend aspect aan de architectuur van de woning. Het betreft een verhoogde nok met ramen, waardoor er een bijzondere lichtinval gecreëerd wordt door het hoge plafond in de hal. Het verhoogde plafond beschikt ook over ramen die tegen elkaar opengezet kunnen worden, wat weer het effect heeft van een betere luchtcirculatie. Hierdoor is er minder warmteontwikkeling in de woning. Aan weerszijden van de hal bevinden zich de slaapkamers, waarvan de masterbedroom met eigen modern ingericht bad-toilet en walk-in closet, heel praktisch gescheiden is van de overige kamers. De overige 2 ruime slaapkamers delen een douche en toilet ingericht met sanitair van goede kwaliteit. Alle kamers zijn voorzien van airco’s. Vanuit de hal richting de tuinzijde van de woning bevindt zich een aangename living met open keuken. Vanuit de living en de volledig uitgeruste keuken is er uitzicht op de royale tuin, die gescheiden wordt door een greppel met het bos aan de achterzijde. Vanwege het volle uitzicht op groen met zeer regelmatig bezoek van de nieuwsgierige bosbewoners (Kapucijner aapjes) wordt het gevoel van het midden in de natuur wonen nog eens extra aangenaam geaccentueerd.

Het perceel
In tegenstelling tot de gepresenteerde foto’s zullen in de maand mei reeds ingeplande werkzaamheden plaatsvinden rondom de woning, zoals de ophoging en verdere aanleg van de tuin en het optrekken van een linker scheidingsmuur van steen om het perceel verder af te bakenen.

Lees verder...

Voorzieningen
De woning beschikt over de gebruikelijke voorzieningen voor een moderne woning zoals airco’s, 220/110V, alarm en internet

Samenvatting
Een prettige en comfortabele gezinswoning in een omgeving waar de natuur, veiligheid en rust centraal staan. De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2020 voor een termijn van minimaal 1 jaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Remingtonstraat 59 • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!