Roy Nathoenieweg 16

Roy Nathoenieweg 16 - Omrasterde woning, gelijk te betrekken! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Roy Nathoenieweg 16

Omrasterde woning, gelijk te betrekken!

Objectcode: H0324B6

€ 550 per maand

$ 600 per maand

SRD 13035.55 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 140 m²
Perceelopp.: 585 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 1

Omschrijving

De woning
Deze volledig gemeubileerde woning staat aan de Roy Nathoenieweg 16, omgeving Garnizoenspad en is gelijk te betrekken. Dit is een laagbouwwoning met een eigen omrastering en is bijna aan het einde van de straat, vijfde perceel van achter. Deze basiswoning heeft een ruim voorerf en de woning is op het achterste gedeelte van het erf gebouwd met een overdekt achterterras. Aan de rechterkant van de woning bevindt zich de garage voor één auto met een gestortte stenen vloer ernaast die ook gelegenheid biedt tot parkeren. Het washok en de berging kunnen betreden worden via de garage of een buitendeur. Voor op het terrein staat ook een prieel voor extra ontspanning. De woonkamer beschikt niet over airconditioning, maar de drie slaapkamers zijn wel voorzien hiervan.

De omgeving
Alle wegen naar deze woning zijn verhard. De hoofdweg, het Garnizoenspad, is geasfalteerd en de Roy Natoenieweg is een betegelde weg. De omgeving is bewoond en ligt buiten het centraal gelegen gedeelte van Paramaribo, maar op zich valt er van alles te vinden op de hoofdweg zoals winkels, overheidsinstanties, een politiebureau en een apotheek aan de Vierde Rijweg. Vermeldenswaardig is dat er een openbare school in de nabije omgeving van deze woning is.

Lees verder...

Inrichting
3 slaapkamers, 1 bad en 2 toiletten, keuken, garage en een achterterras.

Voorzieningen
Water/ elektra 110/220volt/ hydrofoor/ wifi aanwezig.

Samenvatting
Wat je ziet is wat je krijgt. Dit een prijspakker!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Roy Nathoenieweg • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!