The Colony 25

The Colony 25 - Huurwoning in een veilige en gesloten omgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

The Colony 25

Huurwoning in een veilige en gesloten omgeving.

Objectcode: H0410B6

€ 3.500 per maand

$ 3,649 per maand

SRD 82953.5 per maand


Status: Te huur
Type: Villa Gemeubileerd: ja
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Omschrijving

Huurwoning in een veilige en gesloten omgeving.

De woning
Een van de belangrijkste factoren die betrokken zijn bij het wonen in een “gated community” is de rust en stilte. De beveiligingsfunctie in de toegangswegen tot deze gemeenschap belet dat vreemden toegang kunnen krijgen tot de gemeenschap. Bij de hoofdingang met een security is er 24-uurs bewaking. Met een “remote control” kunt u bovendien het terrein betreden via een andere ingang aan de Virolastraat.

Deze riante luxewoning heeft een moderne keuken met o.a. een kookeiland, afzuigkap, magnetron, oven en een ruime woonkamer met een hardhouten harmonica deur naar het terras toe. De woning heeft laatst een volledige verfbeurt gehad waardoor hij er goed bij staat van zowel binnen als buiten. Verder zijn er 3 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, een ruim voor- en zijterras, een garage voor 2 auto’s met een elektrische roldeur en een wasruimte. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals koud en warm water, 110/220V, fully airconditioned, telefoon- en internetaansluiting en een alarmsysteem. Om u daarvan te overtuigen, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Lees verder...

De omgeving
Bebouwde omgeving; de weg is zeer goed en een kwartier verwijderd van de stad.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig 110/ 220, AC, warm/ koud water en alarm.

Samenvatting
Direct te betrekken!

Onze huurcontracten worden gesloten voor minimaal 1 jaar.

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen In verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto-inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  The Colony 25 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!