Topaasstraat 49

Topaasstraat 49 - Woning met dakterras - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Topaasstraat 49

Woning met dakterras

Objectcode: H0432B9

€ 2.000 per maand

$ 2,104 per maand

SRD 47402 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 300 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers 4

Omschrijving

Moderne hoogbouwwoning met dakterras.

Het woonhuis
Deze hoogbouwwoning bestaat uit twee woonlagen met daarop een dakterras. Het betreft een hoogbouwpand waarbij de draagconstructie gemaakt is van beton, met stenen tussenmuren en betonnen betegelde vloeren. Het plafond systeem bestaat voornamelijk uit gipsplaten. De bouwoppervlakte is circa 300 m² en de indeling ziet er als volgt uit:

De onderste laag: een voorzaal met keuken, een eetruimte, een gastentoilet, een washok en een gesloten garage bestemd voor twee voertuigen.

De bovenlaag: die via een prachtige houtentrap te bereiken is bestaat uit drie slaapkamers met elk een eigen bad en toilet. Een van de slaapkamers die als masterroom beschouwd kan worden heeft een eigen balkon. Op de bovenlaag bevindt zich het dakterras wat een absolute plus is. Deze ruimte is uitermate als “chillspot” geschikt en is het heerlijk buiten vertoeven in de openlucht.

De woning verkeert in goede staat, is duurzaam gebouwd en voorzien van alle denkbare gemakken.

Lees verder...

Het terrein
Het terrein met kavelnummer 3617, is volledig tot ontwikkeling gebracht met een inrit, het woonhuis en volledig betegeld. Heeft een totale oppervlakte van 298.95 m², met een frontbreedte van 15 meter. Het geheel is omheind met een stenen schutting.

Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht  <p>

  </p>


  Topaasstraat • Maretraite • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!