Van Drimmelenlaan 20

Van Drimmelenlaan 20 - Eigentijdse speelse woning in goede buurt te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Van Drimmelenlaan 20

Eigentijdse speelse woning in goede buurt te Uitvlugt

$ 1.750 per maand

€ 1.450 per maand

SRD 31500 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 220 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

De ligging van deze woning is zeer centraal te Uitvlugt, in de buurt van alle voorzieningen en uitvalswegen. Maar liefst 6 slaapplekken zijn in de woning aanwezig verspreid over 3 slaapkamers. Alarm- en camerabeveiliging, wasmachine, 1 bad, 3 toiletten (inclusief 1 buitentoilet) en een garage voor 2 auto's. Fully airconditioned, voorzien van warm en koud water en internet, televisie en entertainment. In deze woning voelt u zich helemaal thuis, lekker hartje stad en toch het ultieme buitengevoel beleven. En last but not least, de prachtige tuin met een zwembad en cabana!
Kortom, heerlijk vertoeven en met name voor de kids een absolute must!

Het ruime open balkon kan tevens dienen als garage om de auto binnen te zetten, deze is helemaal beveiligd met dievenijzer. Kortom, een leuke woning die binnenkort vrijkomt en op zoek is naar een geschikte huur kandidaat.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  van Drimmelenlaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!