Vikramweg 9

Vikramweg 9 - Mooi gezinswoning gemeubileerd - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Vikramweg 9

Mooi gezinswoning gemeubileerd

Objectcode: H0415B6

€ 450 per maand

$ 436 per maand

SRD 10665.45 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: ja
Woonopp.: 280 m²
Perceelopp.: 334.10 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Mooie hoogbouwwoning in een rustige omgeving. Deze woning is makkelijk te bereiken via de Bomaweg.

Via een elektrische poort komt u het terrein op, waarna u vanuit een beveiligd terras de woonkamer binnenkomt. De woonkamer is geheel ingericht en voorzien van heel veel gemakken.

Aan de linkerzijde van de woonkamer bevindt zich een mooie open keuken, die van alle gemakken is voorzien. Via de keuken kunt u ook het terrein op.
Vanuit de woonkamer komt u ook op een mooi open terras dat zich aan de achterzijde van de woning bevindt, waar u kunt genieten van de rust of van een goed boek.

Op de begane grond bevindt zich ook een ruime slaapkamer met een eigen douche en toilet. Via de wenteltrap in de woonkamer komt u op de bovenverdieping die voorzien is van twee ruime slaapkamers en een douche en toilet.

De woning is geheel voorzien van dievenijzer, een alarmsysteem met camera, warm- en koud water en van 110- en 220 Volt.

Het hele perceel is opgehoogd, waarvan deels ook is verhard. Aan de zijkant van het perceel bevindt zich een poortje, waar u buiten kunt gaan om gezellig aan het kanaal te zitten. Misschien een hengel uitgooien.

Deze mooie woning is per direct beschikbaar, voor een minimale duur van twaalf (12) maanden. Maak gauw afspraak voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Vikramweg 9 • Boma • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!