fbpx
Willem Antonielaan 14B

Willem Antonielaan 14B

Willem Antonielaan 14B - Een woning om u echt in thuis te voelen, modern en voorzien van alle gemakken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Willem Antonielaan 14B

Een woning om u echt in thuis te voelen, modern en voorzien van alle gemakken

$ 2.000 per maand

€ 1.769 per maand

SRD 14.916 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 750 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Dit huurhuis is gelegen te Uitvlugt in een prettige omgeving, een zijstraat van de Johannes Mungrastraat. Een moderne woning, fris en voorzien van al het bedenkbare comfort.

De woning
Zeer ruime en aangename woning om te vertoeven. De woning is voorzien van moderne meubels en bij de tijd ingericht. De aantrekkelijke keuken nodigt u uit voor het bereiden van een maaltijd waar u daarna kunt aanschuiven aan de eettafel met uw gezin. Door de badkamer tussen de twee slaapkamers te plaatsen kunnen beide kamers gebruik maken van het bad en toilet. De master bedroom heeft zo zijn eigen inloopkast en eigen badkamer met toilet, ook met een prettige zitruimte in de master bedroom. Er is een voor- en een achterterras en een garage voor twee auto’s, ook het achterste gedeelte van het erf is volledig bestraat waardoor het zich goed leent voor een gezellig samen zijn of een opbouw zwembad. Verblijft u zich in deze omgeving, dan heeft u vrij veel keus voor vermaak. U bent nabij Choi's Supermarkt, Restaurant Garden of Eden, restaurant Maharadja, zeker het Cubaans eten niet nagelaten om en nabij Apotheek Jong A Liem, de Hermitage Mall en alle overheidskantoren en allerhande winkels voor uw dagelijkse inkopen.

Het perceel
Het perceel is helemaal bestraat en omrasterd.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
Fijne woning in een centraal gelegen buurt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Willem Antonielaan 14B

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Willem Antonielaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!