Wonglaan 17

Wonglaan 17 - Een pas gerenoveerde woning om u echt in thuis te voelen, voorzien van alle gemakken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wonglaan 17

Een pas gerenoveerde woning om u echt in thuis te voelen, voorzien van alle gemakken

$ 1.500 per maand

€ 1.243 per maand

SRD 27000 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 205 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze pas gerenoveerde eengezinswoning staat in Centraal Uitvlugt aan de Wonglaan, in een zijstraat van de Brokopondolaan. Het is echt een woning om u thuis in te voelen.

De woning
Deze laagbouw van steen is 225 m² groot, heeft een garage voor 2 auto’s, een woonkamer die in combinatie staat met de keuken en 1 aparte slaapkamer met douche en toilet. Vervolgens zijn er 2 slaapkamers die naast elkaar staan met eigen douche en toiletten voorziening. De keuken heeft haar eigen voorraadkamer. Er is ook een gesloten achterterras met twee brede deuren die voor goede doorstroming van wind zorgt.

Het perceel
Het perceel is 800 m² en goed opgehoogd en onderhouden. Het terrein heeft verschillende vruchtbomen en deze zorgen ook voor veel schaduw.

Voorzieningen
Warm water, voldoende stroom en telefoonaansluitingen behoren allemaal tot de voorzieningen die zijn aangesloten.

Samenvatting
Prettige woonomgeving nabij verschillende scholen, zowel Nederlandse als Engelse, goed bevoorrade supermarkets, winkels en restaurants zijn allemaal op loopafstand.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Wonglaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!