blank

Zandsteenstraat 24

Zandsteenstraat 24 - Woning voorzien van alle gemakken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zandsteenstraat 24

Woning voorzien van alle gemakken

Objectcode: HW01015

€ 1.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 250 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Te huur: Woning aan de Zandsteenstraat, resort Maretraite

Deze mooie woning in het resort Maretraite biedt veel comfort en veiligheid. De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan één een master bedroom is met een eigen badkamer en toilet. Er is een ruime voorzaal die naadloos overgaat in een open keuken, en aan de voorzijde bevindt zich een balkon om te ontspannen. Voor de overige slaapkamers is er een aparte badkamer en toilet. De woning heeft een gesloten garage met ruimte voor twee voertuigen en een praktische wasruimte/berging voor extra opbergruimte. Daarnaast is de woning goed beveiligd.

Het terrein is volledig omheind voor extra veiligheid en privacy. Het is grotendeels bestraat, wat het onderhoud minimaliseert en extra parkeerruimte biedt. De tuin is mooi aangelegd met diverse planten, en de berm is voorzien van een grasmat.

De woning ligt in een goed voorziene buurt met supermarkten, slagerijen, apotheken en de politiepost Geyersvlijt in de directe omgeving, wat bijdraagt aan het gemak en de veiligheid van de buurt.

Heeft u interesse in deze mooie woning? Neem dan snel contact met ons op. Let op: de minimale huurperiode is 12 maanden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Zandsteenstraat 24 • Maretraite • Paramaribo • Suriname