blank

Zonnedauw 5

Zonnedauw 5 - Gemeubileerd hoogbouwhuis, biedt een panoramisch uitzicht op de majestueuze Surinamerivier. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zonnedauw 5, Meerzorg

Gemeubileerd hoogbouwhuis, biedt een panoramisch uitzicht op de majestueuze Surinamerivier.

Objectcode: HW00959

€ 650 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Dit huis omvat een ruim beneden terras, ideaal voor gezellige bijeenkomsten, terwijl op het erf er ruimte genoeg is om uw auto te parkeren. Op de begane grond bevindt zich een smaakvol ingerichte slaapkamer, compleet met een eigen badkamer en toilet. Opvallend is de natuurlijke omgeving waar je elke dat rust komt en je kunt genieten van je oude dag of gewoon woon werk verkeer omdat deze woning niet ver van de brug is gelegen. De inrichting is met zorg en aandacht voor detail gedaan, met een vleugje Europees design. Op de bovenverdieping wacht een ruim balkon met prachtig uitzicht op de Surinamerivier, waar u kunt genieten van de verfrissende bries.

De woonkamer, grenzend aan een moderne keuken, nodigt u uit om uw culinaire vaardigheden te laten zien. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en toilet, wat het comfort verhoogt en wachttijden voor gedeelde voorzieningen elimineert. De andere slaapkamers delen een badkamer en toilet en stralen ook een warme Europese sfeer uit.

Het terrein is voorzien van een klei-ondergrond, opgehoogd met schelpen, en heeft een net aangelegd grindpad van 600m² dat grenst aan een geplaveide weg. Het huis beschikt over 110/220V elektriciteit, warm/koud stromend water en internet.

Deze charmante woning biedt een aangename sfeer, is goed onderhouden en is gelegen in een rustige omgeving. Een bezichtiging is het begin van uw nieuwe thuis.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Zonnedauw 5 • Meerzorg • Commewijne • Suriname