Bonistraat perc 2232

Bonistraat perc 2232 - Zeer geschikte fabrieksruimte/ industriële loods. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bonistraat perc 2232

Zeer geschikte fabrieksruimte/ industriële loods.

$ 10.000 per maand

€ 8.255 per maand

SRD 141.540 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 4460.68 m²
Perceelopp.: 2852.81 m²
Woonlagen: 2

Omschrijving

Royale fabriek- en/of bedrijfsruimte te gebruiken voor zakelijke doeleinden.

De woning
U bent op zoek naar opslagruimte of een ruimte om een fabriek op te zetten met genoeg mogelijkheden en voldoende plek om in te richten. Met zijn ruim 4400 vierkante meter aan oppervlakte voldoet deze ruimte zeker aan uw wensen. Aan een industrieweg gelegen, met name aan de Bonistraat, vindt u dit gelegen pand met uitstekende mogelijkheden als het om bedrijfsvoeren aankomt. Met 600kvh aan stroomtoevoer heeft u geen probleem om een fabriek of industrieband hier op te zetten in het gebouw.

Er zijn verschillende ruimten die gebruikt kunnen worden als kantoor in het gebouw. Ook sanitaire ruimtes zijn er genoeg aanwezig voor de kantoren en fabricage ruimte. Aan werkruimte heeft u een zee aan ruimte, zowel beneden als boven die u kunt bereiken via de oprijlaan naar boven, dus zelfs auto’s kunnen boven komen of via een trap die u naar de kantoren boven in de opslagruimte brengt.

Met wat aanpassingen heeft u een geschikte ruimte naar uw inzichten die multifunctioneel gebruikt kan worden als opslag/ fabriek, magazijn en kantoorruimte.

Het perceel
Het perceel is volledig bebouwd.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
Gereed om activiteiten te ontplooien!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bonistraat • Geyersvlijt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!