fbpx
Henck Arronstraat 18

Henck Arronstraat 18

Henck Arronstraat 18 - Prachtig kantoorgebouw met allure gebouwd in 1907 - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Henck Arronstraat 18

Prachtig kantoorgebouw met allure gebouwd in 1907

€ 4.250 per maand

$ 4.714 per maand

SRD 35.158 per maand


Status: Te huur
Type: Kantoorpand
Woonopp.: 650 m²
Perceelopp.: 500 m²
Oppervlakte: 650 m²
Woonlagen: 3
Kantoorruimtes: 10
Kamers: 12
Badkamers: 6
Parkeerplaatsen: 8

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kantoorpand met allure en een historisch verleden? Dan is dit zeker iets voor uw onderneming. Dit volledig in koloniale stijl gerenoveerd pand ligt aan de beroemde Henck Arronstraat, voormalige Gravenstraat, nummer 18. Het pand is gebouwd in 1907 en staat op de werelderfgoed lijst van Unesco. Het betreft een koloniaal-drie-verdiepingen pand met een eigen beveiligde parking voor minimaal 8 auto’s; meerdere parkeerplekken zijn beschikbaar in overleg.

Het pand heeft een hoofdingang aan de Henck Arronstraat en een ingang aan de achterzijde waar de parking is. In het pand zijn op alle verdiepingen een heren en dames toilet aanwezig en een kitchenette. Via een statige trap bereikt u de verdiepingen die allemaal volledig voorzien zijn van airco.

Datanetwerk en structuur voor een server zijn allemaal aanwezig; het is plug & play. Het pand heeft zijn eigen water en stroom meter. De mogelijkheid bestaat de huurlocatie uit de breiden door het pand op nummer 16 erbij te huren. Hier zijn gescheiden verdiepingen te huur die geschakeld kunnen worden met het hoofdpand. Dit pand is zeer uniek vanwege zijn ligging en koloniale architectuur, in het centrum tussen alle zakelijke activiteiten zoals banken, notarissen, nutsbedrijven, advocaten etc.

Henck Arronstraat 18

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Henck Arronstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname